my sources dont work anymore!

Discussion in 'iPod touch' started by kalbasa, May 25, 2008.

  1. kalbasa

    kalbasa New Member

    Joined:
    May 16, 2008
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    ok my sources worked fine.....now im at my frends house with full internet connection and when i go to installer to install somthing it says error package download failed: cant find host!
    and i tryed refreshing my sources still dosint work
  2. jpga13

    jpga13 Banned

    Joined:
    Dec 4, 2007
    Messages:
    11,591
    Likes Received:
    435
    Device:
    iPad 3
    What have you done since you added all those sources? Make sure you clear the queue every time or you will get the same message.
  3. kalbasa

    kalbasa New Member

    Joined:
    May 16, 2008
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    i did clear the queue but still displys that message
  4. Halacio

    Halacio New Member

    Joined:
    Apr 16, 2008
    Messages:
    261
    Likes Received:
    2
    Device:
    iPhone 3G (Black)
    when you try to dl it it should give you that option
  5. jpga13

    jpga13 Banned

    Joined:
    Dec 4, 2007
    Messages:
    11,591
    Likes Received:
    435
    Device:
    iPad 3
    Well it sounds more like an internet or source issue than an istaller one right now.
  6. kalbasa

    kalbasa New Member

    Joined:
    May 16, 2008
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    but my safari works perfect and the sources worked at my house
  7. m0rt

    m0rt New Member

    Joined:
    Feb 3, 2008
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    It's the same for me, and one of my friends. It's like the connection comes and goes, and when downloading it is sometimes superslow, and sometimes quick.

Share This Page