my dock is screwed up.

Discussion in 'iPod touch Firmware 1.1.3 Discussions' started by Jak33, Jan 30, 2008.

  1. Jak33

    Jak33 New Member

    Joined:
    Jan 19, 2008
    Messages:
    93
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPod touch
    okay, well believe it or not, i like the iphone dock better, and was very excited when it was on 1.1.3. but all of the sudden, its gone. and i have no idea why. i just have like the old touch dock, except it goes above the icons like the iphone one. does any one know how to get the original (iPhone type) dock back? and i tried to search bu the the thing started complaining about a word limit.
  2. kappatango

    kappatango New Member

    Joined:
    Jan 2, 2008
    Messages:
    998
    Likes Received:
    6
    Thats because you need to use words longer than 3 letters, but I haven't seen this problem before - did you try and change it before this happened?
  3. Jak33

    Jak33 New Member

    Joined:
    Jan 19, 2008
    Messages:
    93
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPod touch
    nope. the only things i did after upgrading is download the app pack. is there a way to fix it?
  4. StormShadow

    StormShadow New Member

    Joined:
    Dec 12, 2007
    Messages:
    119
    Likes Received:
    1
    Yes, use customize. I can change back and forth between the two docks you are talking about.
  5. Jak33

    Jak33 New Member

    Joined:
    Jan 19, 2008
    Messages:
    93
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPod touch
    in 1.1.3? i actually think that customize is wht screwed it up in the first place. are you using the ipod update for it?
  6. mytouch386

    mytouch386 New Member

    Joined:
    Jan 3, 2008
    Messages:
    341
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPad
  7. StormShadow

    StormShadow New Member

    Joined:
    Dec 12, 2007
    Messages:
    119
    Likes Received:
    1
    I'm in 1.1.3 and I used the Dev team jailbreak.
  8. njt1

    njt1 New Member

    Joined:
    Dec 4, 2007
    Messages:
    25
    Likes Received:
    1
    If you are using the customise fix try uninstalling it. I had the reverse of this after going back to 1.1.2 from 1.1.3, I had the new dock in 1.1.2 and couldn't get rid of it. I uninstalled customise fix and that did it. Good luck.
  9. Jak33

    Jak33 New Member

    Joined:
    Jan 19, 2008
    Messages:
    93
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPod touch
    hmm nothing seems to be fixing it...

Share This Page