my 1.1.3 repo, need help!

Discussion in 'iPod touch 1.1.3 Installer.app' started by FrankDaTank089, Feb 25, 2008.

  1. FrankDaTank089

    FrankDaTank089 New Member

    Joined:
    Dec 30, 2007
    Messages:
    373
    Likes Received:
    3
    Ok, well I have had a snes roms repo going on for a while, and even thought i don't have 1.1.3, under popular demand, I made a repo specifically for the 1.1.3 firmware. It has been a little hard, especially when I don't even have the firmware, therefore I can't test the repo myself.

    Anyways, according to the users, I have a problem. Whenever they download something, the 1.1.3 installer or whatever does it, sets the permissions back to 0 and they have to manually go in and change it. Some guy suggested that there was a different way I need to pack my files in the zip, but I am not sure. These are the same files that are being used in the other repo for 1.1.2 users and below, and have worked fine there.

    Any ideas what I need to do to get this fixed?
  2. H3X

    H3X New Member

    Joined:
    Dec 3, 2007
    Messages:
    649
    Likes Received:
    6
    Add:

    Code:
                <array>
    	           <string>Exec</string>
    		       <string>/bin/chmod -R 755 /var/mobile/Library/ROMs/SNES/</string>
    	        </array>
    To you <key>install</key>
  3. FrankDaTank089

    FrankDaTank089 New Member

    Joined:
    Dec 30, 2007
    Messages:
    373
    Likes Received:
    3
    ok, ill try that out, thanks! lol, this will be fun with my 70+ roms.

    edit: there is only one opening array statemnt, but 2 closing array statments, is that right?
  4. H3X

    H3X New Member

    Joined:
    Dec 3, 2007
    Messages:
    649
    Likes Received:
    6
    Oops, sorry.

    Yeah only 1 closing. I edited my original post.
  5. FrankDaTank089

    FrankDaTank089 New Member

    Joined:
    Dec 30, 2007
    Messages:
    373
    Likes Received:
    3
    so in the install key, it currently looks like this..

    Code:
             <key>install</key>
              <array>
                <array>
                  <string>CopyPath</string>
                  <string>.</string>
                  <string>/private/var/mobile/Media/ROMs/SNES</string>
                </array>
              </array>
    so i need to make it look like this (debug it for me, make sure im coding this right)

    Code:
      <key>install</key>
              <array>
              <array>
                  <string>CopyPath</string>
                  <string>.</string>
                  <string>/private/var/mobile/Media/ROMs/SNES</string>
             </array>
             <array>
    	     <string>Exec</string>
                 <string>/bin/chmod -R 755 /var/mobile/Library/ROMs/SNES/</string>
            </array>
            </array>
  6. H3X

    H3X New Member

    Joined:
    Dec 3, 2007
    Messages:
    649
    Likes Received:
    6
    Yeah it should look like that.
  7. FrankDaTank089

    FrankDaTank089 New Member

    Joined:
    Dec 30, 2007
    Messages:
    373
    Likes Received:
    3
    alright, thanks!

    just want to make sure, before i spent my time putting that in each rom, since I can't test it myself.
  8. FrankDaTank089

    FrankDaTank089 New Member

    Joined:
    Dec 30, 2007
    Messages:
    373
    Likes Received:
    3
    do you have the snes emulator from zodtdd? if you do, would you mind adding my repo...

    frankssnesroms.x10hosting.com/REPO/snesroms113.xml

    and testing to see if the zelda game works (want to make sure i am doing this right before i do it to my other roms). thats assuming you do have 1.1.3.

    if not, can anyone else out there test it for me?

    thanks!
  9. Faktor4

    Faktor4 Active Member

    Joined:
    Dec 26, 2007
    Messages:
    597
    Likes Received:
    34
    confirmed and working on 1.1.3

    Please Register or Log in to view images

  10. FrankDaTank089

    FrankDaTank089 New Member

    Joined:
    Dec 30, 2007
    Messages:
    373
    Likes Received:
    3
    thanks man!

Share This Page