Mxtube quit working! WTF!

Discussion in 'iOS Jailbreak & Cydia' started by dsassun22, Oct 27, 2008.

  1. dsassun22

    dsassun22 New Member

    Joined:
    May 4, 2008
    Messages:
    78
    Likes Received:
    1
    Device:
    iPod touch
    For some reason, everytime I try to launch Mxtube on my 1.1.4 now, it quits back to springboard. I uninstalled and reinstalled but it's still doing the same thing. Any ideas on a fix?
  2. Alpha911

    Alpha911 New Member

    Joined:
    Jul 8, 2008
    Messages:
    672
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPad
    I#m on 2.0.2 and it also doesn't work...I can't search anything
  3. Lupevalenz

    Lupevalenz New Member

    Joined:
    Nov 8, 2007
    Messages:
    126
    Likes Received:
    0
    ??? Mines working just fine for me here. 2.1 fw with 1.5 mxtube.
  4. iMario

    iMario Well-Known Member

    Joined:
    May 11, 2008
    Messages:
    1,642
    Likes Received:
    153
    Device:
    iPhone 5S
    MxTube doesn't work here on Firmware 2.1.
    Everytime i search for a video, it crashes... Can't believe that there are no bugs yet! Cuz they are enough bugs already!
  5. Lupevalenz

    Lupevalenz New Member

    Joined:
    Nov 8, 2007
    Messages:
    126
    Likes Received:
    0
    Do you have the updated version? I remember the bug couple of days ago and the fix was patched quickly. It was same thing, everytime I tried to search, it just crashed and send me to the springboard. I could watch videos but no search. The update fixed that and all is well thus far.

Share This Page