Music wont play!

Discussion in 'iPod touch 1.1.4 Jailbreak' started by jchaike, Mar 8, 2008.

  1. jchaike

    jchaike Active Member

    Joined:
    Dec 26, 2007
    Messages:
    1,260
    Likes Received:
    3
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    Basically:
    • Used the iTouchable.de modded ZiPhone
    • Jailbroke 1.1.4 with it on 1st or 2nd try
    • Installed some apps, tested it out
    • Installed Customize--but it failed
    • Decided it would work for 1.1.3 as well
    • Downgraded to 1.1.3
    • FAILED JAILBREAK WITH ITOUCHABLE.DE with 1.1.3
    • Tried about 10 more times on 1.1.3
    • Got tired
    • Upgraded to 1.1.4 again
    • Attempted to jailbreak 20 times (with about 8 or 9 restores) finally got it working
    • Installed apps, got the looks I wanted, ect
    • At this point I tried out YouTube, but only to find it didnt work
    • Went to Installer.app, installed the 1.1.4 youtube tweak
    • DIDNT WORK
    • Tried playing music through projectplaylist.com on safari--FAILED
    • Left iPod over night to sync music
    • SOUND DOESNT WORK! MY MUSIC WONT EVEN PLAY (like the seconds wont go by)
    BTW: NO music plays AT ALL, not even songs NOT bought from iTunes!
    Right now I am downgrading to 1.1.3 and seeing if I can jailbreak that =[

    Is anyone else having a problem like this?

    I am using 16gb iPod Touch. Bought Thanksgiving day, and came with 1.1.2 on it.
  2. jpga13

    jpga13 Banned

    Joined:
    Dec 4, 2007
    Messages:
    11,591
    Likes Received:
    435
    Device:
    iPad 3
    I would either go back to 1.1.4 or go all the way back to 1.1.1-1.1.2-1.1.3 if you want to use 1.1.3JB. Maybe you didn't install something vital for it to work. I have a few iPods in various JB's and can get you some assistance if you need it.
  3. jchaike

    jchaike Active Member

    Joined:
    Dec 26, 2007
    Messages:
    1,260
    Likes Received:
    3
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    Do you have any idea what may be causing this?

    And I downgraded to 1.1.3 and tried using the itouch.de modded ziphone, but this time it went through the process, and it looked like it worked, but installer didnt show up.

    I guess i just have really really bad luck ahhaha
  4. meepo

    meepo New Member

    Joined:
    Feb 4, 2008
    Messages:
    277
    Likes Received:
    0
    i heard you have to go to settings>general>reset and reset all settings, but i think its only on 1.1.3, you could try though.
  5. jpga13

    jpga13 Banned

    Joined:
    Dec 4, 2007
    Messages:
    11,591
    Likes Received:
    435
    Device:
    iPad 3
    I have done all the Jailbreaks on most models but never used ziphone and 1.1.3. Did a 1.1.4 16gb last night and helped another guy do the 1.1.1-1.1.2-1.1.3 JB. I would try new method with ZiPhone where you start ziphone and turn off ipod and back on and re-click jailbreak. I did it on an ipod purchased about the same as yours 2 weeks ago.
  6. jchaike

    jchaike Active Member

    Joined:
    Dec 26, 2007
    Messages:
    1,260
    Likes Received:
    3
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    Do you mean spam the Jailbreak button?

    Ah I wish I knew about that before =/ I was at the point where if you told me throw your ipod out your window and it will work i would have done it!! haahh
  7. jpga13

    jpga13 Banned

    Joined:
    Dec 4, 2007
    Messages:
    11,591
    Likes Received:
    435
    Device:
    iPad 3
    I hit the jailbreak button, turned off ipod, turned back on and hit the jailbreak one more time and that was it.
  8. Gethin

    Gethin New Member

    Joined:
    Jan 26, 2008
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    I had the same problem and that worked great, thanks

    Please Register or Log in to view images

  9. RHK313

    RHK313 Member

    Joined:
    Nov 19, 2007
    Messages:
    43
    Likes Received:
    0
    THANK YOU I had the same problem with the music. and it worked !
    Your a life saver.

    Please Register or Log in to view images

  10. fortun4te

    fortun4te New Member

    Joined:
    Dec 4, 2007
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    had the same problem but on "normal" restored-jailbroken 1.1.4. for me, resetting all the settings worked

Share This Page