monopoly app

Discussion in 'iPod touch' started by Hardflip, Mar 10, 2010.

  1. Hardflip

    Hardflip New Member

    Joined:
    Feb 25, 2010
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    How come when I try to open te app now it just opens for a sec and closes again?
  2. murphmanny

    murphmanny Banned

    Joined:
    Sep 19, 2007
    Messages:
    5,250
    Likes Received:
    3
    Cause you have a cracked app.
  3. Hardflip

    Hardflip New Member

    Joined:
    Feb 25, 2010
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    No I got it from app store it worked the first and second time.
  4. GregoryFire

    GregoryFire New Member

    Joined:
    Apr 3, 2009
    Messages:
    209
    Likes Received:
    1
    Device:
    iPod touch
    Sometimes this happens to me. I just lock my ipod, and then turn it back on, and the apps usually work.

    If that doesn't work, try restoring it.
  5. murphmanny

    murphmanny Banned

    Joined:
    Sep 19, 2007
    Messages:
    5,250
    Likes Received:
    3
    Restart, resync. If all hell breaks loose, restore.
  6. Hardflip

    Hardflip New Member

    Joined:
    Feb 25, 2010
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Ugh I restarted and synced it and it still won't work. What is restoring?
  7. raxater

    raxater New Member

    Joined:
    Dec 28, 2009
    Messages:
    271
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    It means to reset all memory of your iPod, delete all what's on it to come back like when it was new(yeah it deletes everything, just keep the main apps)
  8. Hardflip

    Hardflip New Member

    Joined:
    Feb 25, 2010
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    So I have to redl every app?
  9. jeeab

    jeeab Member

    Joined:
    Apr 28, 2009
    Messages:
    95
    Likes Received:
    4
    Device:
    2G iPod touch
    that happens to me too sometimes. i would try to delete it, respring, then re download it
  10. Jarlath

    Jarlath Retired Moderator

    Joined:
    Mar 21, 2008
    Messages:
    2,321
    Likes Received:
    0
    If you restore using iTunes, and you bought the app, it'll reinstall automatically since iTunes downloads any program you buy and have on the iPod.

    If you didn't buy it... so sorry. Buy the app.

Share This Page