MobileRSS v2 doesn't work to me

Discussion in 'iOS Jailbreak & Cydia' started by cm0024, Nov 28, 2007.

  1. cm0024

    cm0024 New Member

    Joined:
    Oct 15, 2007
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    I had update MobileRSS v1 to v2 after I finish update MobileRss immediate goes back to main menu, Please help why it doesn't work. anyone know a solution.. Thks

    Please Register or Log in to view images

  2. artistguy

    artistguy New Member

    Joined:
    Oct 11, 2007
    Messages:
    45
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 3G (Black)
    did you try changing the permissions to 755.
  3. fraggle768

    fraggle768 Member

    Joined:
    Nov 23, 2007
    Messages:
    84
    Likes Received:
    5
    Device:
    iPhone 4S (Black)
    Did you reboot your touch as suggested by the installer? Works fine on my touch after updating from Version 1.
  4. artistguy

    artistguy New Member

    Joined:
    Oct 11, 2007
    Messages:
    45
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 3G (Black)
    i just installed the update, now i have no feeds. someone please give me a quick step by step set up for installing new feeds?
  5. bklynsoulja

    bklynsoulja New Member

    Joined:
    Oct 8, 2007
    Messages:
    557
    Likes Received:
    0
    go to setting....manage feeds and ordering...than add your feeds like the old version than save and save again and than press refresh and your good
  6. artistguy

    artistguy New Member

    Joined:
    Oct 11, 2007
    Messages:
    45
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 3G (Black)
    thanks for the reply...
  7. cm0024

    cm0024 New Member

    Joined:
    Oct 15, 2007
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Yes.. I did changed permission to 775 ready

    Yes.. I did changed permission to 755 ready but It still doesn't work...! anyone can advise?
  8. Nemes

    Nemes New Member

    Joined:
    Oct 29, 2007
    Messages:
    71
    Likes Received:
    1
    I had the same problem; even after rebooting it would crash refreshing a feed. I found that I had to add and delete a new feed (I used Engadget via QuickAdd) before it would work right.

Share This Page