Mobile Substrate Safe Mode???

Discussion in 'iPod touch Firmware 2.X Jailbreak' started by andrewj063, Sep 29, 2008.

  1. andrewj063

    andrewj063 New Member

    Joined:
    Mar 10, 2008
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    I get something telling me "mobile substrate safe mode" whenever I download anything at all, whether it be from the app store, cydia or installer. I was wondering what I may have done to make it to do that. Its kinda annoying when I download something and it touch restarts every time. I don't have much installed between cydia and installer (kate, winterboard, etc.)

    Anyone know what might be going on? Thanks for your help!
  2. cainy

    cainy New Member

    Joined:
    Jan 12, 2008
    Messages:
    489
    Likes Received:
    0
    it could be an issue with kate, dont quote me on that cause im not sure, but ive heard that can cause some issues
  3. Gitykins

    Gitykins Banned

    Joined:
    May 16, 2008
    Messages:
    3,760
    Likes Received:
    1
    Seriously, just uninstall Kate
  4. akm0921

    akm0921 New Member

    Joined:
    May 22, 2008
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPod touch
    I dont have Kate and that problem has happened to me a couple of times.
    I read a thread called "Mobile Substrate Safe Mode ...kewl?" that tells u about it.
  5. Gitykins

    Gitykins Banned

    Joined:
    May 16, 2008
    Messages:
    3,760
    Likes Received:
    1
    RiP Dev is just fail.
  6. andrewj063

    andrewj063 New Member

    Joined:
    Mar 10, 2008
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    I took Kate out and it solved my problem

    Please Register or Log in to view images

  7. pluto198

    pluto198 New Member

    Joined:
    Jan 8, 2008
    Messages:
    331
    Likes Received:
    1
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    Do you have QuickGold installed? Uninstall it and reinstall the latest version.

Share This Page