missing space??

Discussion in 'iOS Jailbreak & Cydia' started by barelynotlegal, Sep 19, 2010.

  1. barelynotlegal

    barelynotlegal New Member

    Joined:
    May 30, 2010
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    was wondering, i let my son use the itouch(JB'd 3.1.3) and i am using lockapus and have all files locked(cydia,settings,apps,tools,terminal,iblank, anything that could mess up.)

    well he installed a book i think, and next thing i know its rebooting and no games are showing up. i went to use itunes to put games back on . now it says i have 12.5 gigs of games..(see photo)

    Please Register or Log in to view images

    [/IMG]

    i have unselected all games, memory goes down like it should but then i hit sync and all memory is back to like it is in photo. then unselected sync and said all would be deleted.. clicked apply and back to way it is in photo.

    i did usee appbackup and one ther appbackup, but removed both of them..
    thanX for help in advance..
  2. applehacker

    applehacker Banned

    Joined:
    Aug 13, 2010
    Messages:
    1,210
    Likes Received:
    0
    Device:
    3G iPod touch
    restore ur ipod and resync with itunes
  3. GazaIan

    GazaIan Well-Known Member

    Joined:
    May 19, 2010
    Messages:
    5,975
    Likes Received:
    431
    Device:
    Nexus 4
    Try putting your iPod into safe mode, Remove all that you can via iTunes, Restart and go back into safe mode, then add back everything and see what happens.

    Side Stuffs: Normally, this caused by an incomplete sync. for example, i Once decided to add my entire music library to my iPod after cutting it down [624 songs], and i got a BSOD [DAMN IT!] right at the 623rd song... the space was taken up but it appeared as no music. After adding the 624th song, the entire library reappeared.
  4. barelynotlegal

    barelynotlegal New Member

    Joined:
    May 30, 2010
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    then i would have to put everything back on huh?
    did have a backup just after i broke it the SECOND time..but i got a mess. saying itouch rejected back up..

    i am guesing in oreder to restore without updating is the shift R option right?
  5. applehacker

    applehacker Banned

    Joined:
    Aug 13, 2010
    Messages:
    1,210
    Likes Received:
    0
    Device:
    3G iPod touch
    ys press shift+restore and select the fw
  6. barelynotlegal

    barelynotlegal New Member

    Joined:
    May 30, 2010
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    thanX.. just got done putting everything back on. used copytrans suite to copy music but never showed on itouch. and itunes is just TOO slow!

    is there a way to make a backup of being jailbroken? so if there is a next time i can just restore from where i am at now and dont have to hunt down every package that is installed?
  7. Tkf1

    Tkf1 Community Development Staff Member

    Joined:
    Oct 12, 2009
    Messages:
    17,397
    Likes Received:
    2,488
    Device:
    iPad mini
    Yes. Use PKbackup.
  8. barelynotlegal

    barelynotlegal New Member

    Joined:
    May 30, 2010
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    thanX, got it and made a backup, then synced with itunes... hop it works..

Share This Page