iOS 4.1 missing airplane mode and other setting. a/ jb

Discussion in 'iOS Jailbreak & Cydia' started by mrtntv2, Oct 12, 2010.

  1. mrtntv2

    mrtntv2 Well-Known Member

    Joined:
    Sep 5, 2010
    Messages:
    1,628
    Likes Received:
    33
    Device:
    iPhone 4S (Black)
    after i jailbroke using lime ra1n my setting app is different. no more airplane mode. and where it says brightness (above is sound and below is im notnsure) is missing. those are in the general category.
  2. Unregistered

    Unregistered Guest

    bump

    I have the same problem :-/
  3. Tkf1

    Tkf1 Community Development Staff Member

    Joined:
    Oct 12, 2009
    Messages:
    17,397
    Likes Received:
    2,488
    Device:
    iPad mini
    What did you install from Cydia?
  4. mrtntv2

    mrtntv2 Well-Known Member

    Joined:
    Sep 5, 2010
    Messages:
    1,628
    Likes Received:
    33
    Device:
    iPhone 4S (Black)
    nvm i found the issue. it was acctually music to ipod(make music and video integrated together)
  5. tinyman392

    tinyman392 Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Jul 10, 2008
    Messages:
    16,015
    Likes Received:
    1,380
    Device:
    iPhone 6
    If you still want the iPod.app on the springboard you can edit:
    /system/library/coreservices/springboard.app/n72ap.plist (don't yell at me about the caps)

    and add underneath
    Code:
    <key>capabilities</key>
    <dict>
    
    this code
    Code:
    <key>unified-ipod</key>
    <true/>
    
    It's good to see you know what caused it... That package replaced a plist... Make sure all your plists are still there too (N18AP, N81AP, and N72AP) or your iPod can't boot.
  6. mrtntv2

    mrtntv2 Well-Known Member

    Joined:
    Sep 5, 2010
    Messages:
    1,628
    Likes Received:
    33
    Device:
    iPhone 4S (Black)
    my ipod boots, i dont need it majorly, i will leave it for now, but thanks!
  7. JimCo

    JimCo Guest

    To tinyman392:
    I had tried your methods to fix the problem.But the problem is still in my Itouch4.I think maybe I installed the integrated program by the theme of Winterboard. Is it any different way between mrtntv2 and I ? I have found the solution in the whole day....please help me...

Share This Page