./minimal/mapping.h(54): _assert(2:false)

Discussion in 'iOS Development' started by Espekia, Aug 2, 2010.

  1. Espekia

    Espekia New Member

    Joined:
    Apr 2, 2010
    Messages:
    26
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 3GS (White)
    I built an app in Xcode, and it runs perfectly in the Simulator. I built it, SSH's it into /Applications but when i perform ldid -S on it, this happens.

    I have installed ldid from cydia and then in terminal, installed gUICache, created a fake certificate in keychain, made sure all the build settings are correct in Xcode.

    Anyone know what this error means?

    The app is on my springboard but crashes instantly when opened.
  2. Chicken

    Chicken Retired Moderator

    Joined:
    Feb 17, 2008
    Messages:
    2,494
    Likes Received:
    7
    Device:
    iPhone 5S
    Are you sure you've compiled the binary for the device and not for the simulator?
  3. Espekia

    Espekia New Member

    Joined:
    Apr 2, 2010
    Messages:
    26
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 3GS (White)
    No, i made it for the simulator. If I make it for the device it builds it directly to my iphone. If i don't have it plugged in, it says 'No device Found'

    Is there a way to build it for device but not put it on the device directly?

    And yes, I know to try just Build instead of Build & Run, when i do that nothing happens. The only file i can make is a debug version for the simulator . Not a release version for the device.

    Any ideas?
  4. Freerunnering

    Freerunnering Member

    Joined:
    Sep 1, 2009
    Messages:
    296
    Likes Received:
    0
    Device:
    4G iPod touch
    Yes build don't build and go then type into spotlight,
    [appname].app most recent one that matches build time exactly.
    SSH, also ldid doesn't work for 3.2 or 4.0 apps you have to fake code sign.
  5. Espekia

    Espekia New Member

    Joined:
    Apr 2, 2010
    Messages:
    26
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 3GS (White)
    built a release version for iphoneos (not simulator) with a fake code signature, then SSH'd it over. still didn't work

    Please Register or Log in to view images

Share This Page