MegaMan X4 not working...

Discussion in 'Playstation 1 (PSX) Emulator (psx4iphone)' started by Wesche, Dec 19, 2007.

  1. Wesche

    Wesche New Member

    Joined:
    Dec 1, 2007
    Messages:
    633
    Likes Received:
    4
    Device:
    2G iPod touch
    It just says "Now Loading" so it starts, it says all it does, and then before start playing it just stays in "Now Loading" can anyone help ?
  2. Virtualball

    Virtualball Well-Known Member

    Joined:
    Nov 23, 2007
    Messages:
    1,118
    Likes Received:
    63
    It works for me and it's actually my fastest game. I ripped mine though so that might be why.
  3. moosemun

    moosemun New Member

    Joined:
    Oct 28, 2007
    Messages:
    104
    Likes Received:
    0
    megaman help

    try zodttd's debug/frame increase command

    1. go into a working game
    2. press L1 and L2 at the same time ( you will see small text appear)
    3. press home button on your touch so the emu exits
    4. re-try the game that does not work

    try that a couple times but don't do it too much as it messes with the emu

    otherwise you probably just got a bad game file
  4. Evalocity7

    Evalocity7 New Member

    Joined:
    Nov 26, 2007
    Messages:
    1,159
    Likes Received:
    17
    Device:
    3G iPod touch
    Make sure you have the BIOS file...Because I tried playing MegamanX4 without it and it just stayed on the loading screen...I put in the BIOS and now it works....It's slow...But it works.

Share This Page