"Media" Folder problems

Discussion in 'iPod touch Firmware 1.1.4 Discussions' started by Yerffej, Mar 23, 2008.

  1. Yerffej

    Yerffej New Member

    Joined:
    Mar 23, 2008
    Messages:
    453
    Likes Received:
    4
    Device:
    iPhone 3GS (Black)
    When I open up my ipod in WinSCP or CuteFTP, the "Media" Folder for my ipod, is a file instead. I can't put anything in it like NES roms or Drum Kits. Does anybody know whats wrong?
  2. cameleon1267

    cameleon1267 Member

    Joined:
    Oct 11, 2007
    Messages:
    494
    Likes Received:
    1
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    never hear about this before. you could just create the folder.
  3. Yerffej

    Yerffej New Member

    Joined:
    Mar 23, 2008
    Messages:
    453
    Likes Received:
    4
    Device:
    iPhone 3GS (Black)
    I tried making a 'media' folder, but both programs don't work. I should also say its a 16gb ipod touch, and I jailbreaked it with ZiPhone.

    EDIT:: I think I'm gonna start it all over, and see if it can fix itself somewhere in that process.
  4. Yerffej

    Yerffej New Member

    Joined:
    Mar 23, 2008
    Messages:
    453
    Likes Received:
    4
    Device:
    iPhone 3GS (Black)
    Ok, so I restored it, re-jailbreaked and all, and now the Media folder is missing! Anyone know how to solve this?
  5. markdamore

    markdamore New Member

    Joined:
    Feb 3, 2008
    Messages:
    374
    Likes Received:
    12
    MAKE IT
  6. Yerffej

    Yerffej New Member

    Joined:
    Mar 23, 2008
    Messages:
    453
    Likes Received:
    4
    Device:
    iPhone 3GS (Black)
    I made the folder, and tried to put drum kits in it(root/Media/MooCowMusic/Drummer/kits), and they still do not show in the app. Has anyone else had this problem before?

    EDIT:: Never mind. I figured it out. I was supposed to be in /var/mobile, not /var/root.
  7. AngelSynth

    AngelSynth Banned

    Joined:
    Apr 26, 2008
    Messages:
    2,599
    Likes Received:
    10
    YES! Thank you my good sir! I was having this same problem! I kept going to private/var/root, when it was private/var/mobile

    thanks for the help mate!

    Please Register or Log in to view images

Share This Page