Major Problem

Discussion in 'iPod touch' started by nckid110, Nov 1, 2007.

  1. nckid110

    nckid110 New Member

    Joined:
    Sep 30, 2007
    Messages:
    56
    Likes Received:
    0
    I installed a theme and it tottaly screwed up my touch. It deleted my theme and when I go into a app or anything it shows the loading thing and goes back to the main menu. And I can't restart my ipod or even go into installer. When I touch anyhting on my ipod screen or buttons it shows the loading symbol and freezes then goes back to the menu. Any suggestions.
  2. nckid110

    nckid110 New Member

    Joined:
    Sep 30, 2007
    Messages:
    56
    Likes Received:
    0
    Nevermind problem resolved after countless tries to restore it finaly did and now I have to restart my apps =(
  3. TSOnTheDrums8892

    TSOnTheDrums8892 New Member

    Joined:
    Sep 26, 2007
    Messages:
    904
    Likes Received:
    7
    Device:
    2G iPod touch
    Glad your problem is solved, however if you look at how many people have viewed this thread, it's a whopping 18 so you can probably just delete this thread because it does not serve any real purpose, nor help anyone in any way. I know im not a mod, but come on.
  4. nckid110

    nckid110 New Member

    Joined:
    Sep 30, 2007
    Messages:
    56
    Likes Received:
    0
    The thread was there for a hour... Do you expect every member to flock to the website when a new thread appears? And plus people can still post about it if anyone has that problem.
  5. TSOnTheDrums8892

    TSOnTheDrums8892 New Member

    Joined:
    Sep 26, 2007
    Messages:
    904
    Likes Received:
    7
    Device:
    2G iPod touch
    Gotcha, My Bad, It's all good.
  6. MiriamF

    MiriamF New Member

    Joined:
    Sep 24, 2007
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    I'm having the same problem. No luck restoring though. I tried to install a theme, crashed my iPod, now nothing works. When I restarted my iPod, it goes to the home screen, but the theme is totally screwed up, and whenever I try and go to any apps the loading sign appears and won't go away. iTunes won't recognize it so I can't restore. Any ideas?

    EDIT: Never mind, fixed!

Share This Page