Mail bug

Discussion in 'Mac & OS X' started by Dónde?, Jan 21, 2010.

  1. Dónde?

    Dónde? New Member

    Joined:
    Jan 15, 2010
    Messages:
    163
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 3G (Black)
    I've had my Yahoo! email setup to Mail.app for nearly a year, now all of a sudden it decides not to get new mail. My last received email is from 18th Dec, which is when I went to Australia.

    I can get mail on my iPhone, but Mail.app is much more practical when I'm at my Mac.

    So here's what happens, I click "Get Mail" then in the activity bit, it shows it getting some mail, 667 incoming mail. Then there's a deep beep, and it just doesn't put the mail into my inbox.

    Any help guys?
  2. Blake

    Blake Super Moderator Emeritus

    Joined:
    Oct 4, 2007
    Messages:
    2,963
    Likes Received:
    63
    Device:
    iPhone 4S (White)
    Delete the account and set it up again?
  3. cocotutch

    cocotutch Community Development Team Staff Member

    Joined:
    Oct 6, 2008
    Messages:
    1,285
    Likes Received:
    117
    Device:
    5G iPod touch
    Mail on Snow Leopard is kinda' insane with IMAP Boxes. I chose to reset mine to POP, and now I always get Mail. The same thing happened to Me with IMAP. Just when you're resetting your box, TURN OFF INTERNET and AirPort, this will allow you to input the POP Settings. For some reason Apple made the default IMAP, and unchangeable when you Auto Set Up, which is wrong.

    Please Register or Log in to view images

    Please Register or Log in to view images



    Hope I helped,

    cocotutch

Share This Page