Mail App

Discussion in 'iPhone Applications on iPod touch' started by ediddy_getcrunk, Oct 11, 2007.

  1. ediddy_getcrunk

    ediddy_getcrunk New Member

    Joined:
    Sep 19, 2007
    Messages:
    93
    Likes Received:
    0
    my mail app wont work...it says "user name or password for "imap.apple.mail.yahoo.com" is incorrect...but ive typed in the correct id and password numerous times and keep getting this..PLEASE HELP
  2. ediddy_getcrunk

    ediddy_getcrunk New Member

    Joined:
    Sep 19, 2007
    Messages:
    93
    Likes Received:
    0
  3. jason724

    jason724 New Member

    Joined:
    Sep 15, 2007
    Messages:
    187
    Likes Received:
    0
    Make sure you have the proper pop3 email settings under yahoo (login from your computer and check your email settings)
  4. ediddy_getcrunk

    ediddy_getcrunk New Member

    Joined:
    Sep 19, 2007
    Messages:
    93
    Likes Received:
    0
    thanks jason...how do i go about changing these to make them work for my iTouch?
  5. hugo

    hugo New Member

    Joined:
    Sep 18, 2007
    Messages:
    162
    Likes Received:
    0
    anyone know why my mail app works with aol and not yahoo
  6. ecbtln

    ecbtln New Member

    Joined:
    Sep 14, 2007
    Messages:
    51
    Likes Received:
    0
    im having trouble with mail as well. I copied the preference pane and the application but the application will not open without closing 10 seconds later. When i got configure an account in settings everything seems fine. Anyone?
  7. flash84x

    flash84x New Member

    Joined:
    Sep 18, 2007
    Messages:
    103
    Likes Received:
    0
    file permissions all ok? i am having this result with other iphone apps but my mail works fine :-\
  8. hugo

    hugo New Member

    Joined:
    Sep 18, 2007
    Messages:
    162
    Likes Received:
    0
    do you use yahoo?
  9. Duffman728

    Duffman728 New Member

    Joined:
    Sep 24, 2007
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Does anybody know if hotmail will work via Mail.app
  10. ecbtln

    ecbtln New Member

    Joined:
    Sep 14, 2007
    Messages:
    51
    Likes Received:
    0
    turns out the permissions were wrong, I chmoded the application folder again, although i did it before and now mail seems to work. if anyones wondering, it is using an imap account with authentication sending, not sure about ssl though

Share This Page