Mail app problem

Discussion in 'iOS Jailbreak & Cydia' started by Dude885, Nov 12, 2007.

  1. Dude885

    Dude885 New Member

    Joined:
    Oct 28, 2007
    Messages:
    26
    Likes Received:
    0
    Hey guys, i put in the mail apps into my ipod touch using WIN SCP and i have the icon on my ipod but when i open it up, all i get is the "settings" button in the top left and a blank gray screen, and nothing works. did i do something wrong? i set the permission to 755.
  2. Dude885

    Dude885 New Member

    Joined:
    Oct 28, 2007
    Messages:
    26
    Likes Received:
    0
    i dont have an icon for my mail in my settings, do i add the mobile mail settings into the applications folder?
  3. luckywabbit

    luckywabbit New Member

    Joined:
    Nov 12, 2007
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Same Problem

    I have the same problem, anyone have a solution?

    I figured out my own problem. I went back to the 1.1.1 instructions and found I placed a folder in the wrong place.

    I am supposed to place MobileMailSettings.bundle into /System/Library/PreferenceBundles

    Hope that helps anyone else who forgot.
  4. LoganRan

    LoganRan New Member

    Joined:
    Oct 21, 2007
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 3G (White)
    mine will let you set up an account but when it is done verifying it goes to the accounts screen with just a gray area. no accounts. and if i exit mail.app and go back to it, it goes to the set up screen again like nothing happened.
  5. pobs

    pobs New Member

    Joined:
    Dec 10, 2007
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    same thing here... posted this on another thread too. Moderators... any way to combine these threads?
  6. sk8killer

    sk8killer New Member

    Joined:
    Dec 8, 2007
    Messages:
    169
    Likes Received:
    2

Share This Page