MacbookPro .... i might switch!

Discussion in 'Console & PC Gaming' started by mcdavid68, Nov 20, 2008.

  1. mcdavid68

    mcdavid68 Member

    Joined:
    Mar 18, 2008
    Messages:
    546
    Likes Received:
    3
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    from windows to the macbook pro

    Please Register or Log in to view images



    but i was wondering how is the gaming on it? i heard if u use boot camp and load xp on it the gaming is just as good as any other comp.
    right now i use a hp pavillion dv6000 with 1.85mhz cpu, windows vista, 2gb ram, Nvidia GeForce Go 7400 graphics, and a 160gb @ 5400 RPM HD. gaming for me is a no go, the graphic card cant handle it *crys* (i bought the comp for gaming too.... what a waste :'( *shoots self*) but anyways i plan on buying the macbookPro 15in screen, 2.53mhz cpu, OSX (and ill put xp or vista on it as well), 4gb ram, and 350GB @ 7200RPM, i want to be able to play COD4 at least

    Please Register or Log in to view images

    will it work any well?

    *off topic questions
    -is the screen glare really that bad? i live in dubai so theres always sun =P are their any good solutions yet?
    -is the 350GB @ 7400 RPM that much better then the 350@5400? i heard its hotter and louder, but the battery usage isnt that bad..

    **last of all, sorry if this post is unorganized i havent been on this site since i moved so im a bit out of order on how to post =P i dont like the new layout of it either -.-
  2. Meikura

    Meikura Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Jan 16, 2008
    Messages:
    6,081
    Likes Received:
    431
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    I have a MacBook Pro 2.4GHz model and I can play crysis very well, trust me... these beasts have no problem playing top notch games on high settings.
  3. mcdavid68

    mcdavid68 Member

    Joined:
    Mar 18, 2008
    Messages:
    546
    Likes Received:
    3
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    do you know what FPS you get?

    *edit its 320GB not 350GB x]
  4. Meikura

    Meikura Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Jan 16, 2008
    Messages:
    6,081
    Likes Received:
    431
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    I've got crysis native resolution at 1440x900, and I get about 15-20 fps when playing on a mix of high and medium (shaders on high, of course

    Please Register or Log in to view images

    ) but if you put shaders on medium and everything else on high you'll get about 25fps.

    If you can afford a faster HDD, I'd do it.
  5. mcdavid68

    mcdavid68 Member

    Joined:
    Mar 18, 2008
    Messages:
    546
    Likes Received:
    3
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    ok ^_^ i don think price will be that much of a problem *-) im tryin to get my parents to pic up the tab

    Please Register or Log in to view images



    *nother quesiton if u dont mind, is iwork really worth the extra 100~$ or if i already have a ........ Totally ...legal....... version of microsoft office '08 should i just save the money for a carring bag or somethign?
  6. drkassassin

    drkassassin New Member

    Joined:
    Dec 14, 2007
    Messages:
    1,251
    Likes Received:
    26
    Device:
    2G iPod touch
    i personally hated iwork when i used it
    microsoft office was always better for me..you need the mac version of ofice though
    .....legally.... of course *wink*
  7. mcdavid68

    mcdavid68 Member

    Joined:
    Mar 18, 2008
    Messages:
    546
    Likes Received:
    3
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    of course.......always........ *nudge*

    well i have it for windows, and i was planning on running vista or xp in about 100gb partition.. btw how much does it cost?
    and is there any way to get it....... legallly........
  8. drkassassin

    drkassassin New Member

    Joined:
    Dec 14, 2007
    Messages:
    1,251
    Likes Received:
    26
    Device:
    2G iPod touch
    its expensive like 150 or more i think
    and yes like windows..
    you can always get it......legally.... lol
    once u use osx..ur not gonna use ur windows partition for anything other than games...
    i thought i would but i never did...i kept my partition at 80 and installed a ton of games..have like 15 gb free now
  9. Meikura

    Meikura Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Jan 16, 2008
    Messages:
    6,081
    Likes Received:
    431
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    I've only got 2 games installed on my windows partition, Crysis and Bioshock.
    I last booted into it... erm... about 2 months ago?

    I'm considering erasing it haha. Windows is useless.
  10. troublesome_killa

    troublesome_killa Member

    Joined:
    Dec 3, 2007
    Messages:
    532
    Likes Received:
    2
    This is so true, thats all I use the windows part for

Share This Page