Lots of extra blank pages on my iPod

Discussion in 'iPod touch 2G Jailbreak: redsn0w, 24kpwn, etc.' started by Kawatsu, May 12, 2009.

  1. Kawatsu

    Kawatsu New Member

    Joined:
    Mar 8, 2009
    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    I finally managed to jailbreak my iPod successfully (all thanks to the community here!)

    But i realised i got 8 pages which is all black and when i tried to move my icons around, there are many "x" around those blank/black pages!

    what is happening?

    Why am i having so many black, invisible icons around?

    Thanks!
  2. eladc

    eladc New Member

    Joined:
    Feb 7, 2009
    Messages:
    593
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 3GS (Black)
    Screen shot please?
    I don't understand what you mean..
  3. pavan

    pavan Member

    Joined:
    Mar 10, 2008
    Messages:
    822
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    they are blank icons.options to delete them:
    1)click all the "x"s
    2) go to private/var/mobile/library/WebClips and delete all the folders in there through SSH and respring

    i would do #2 but if u cant ssh look it up or use i-funbox (i-funbox.com) for usb ssh
  4. Kawatsu

    Kawatsu New Member

    Joined:
    Mar 8, 2009
    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    Thanks alot Pavan!!

    It works!!!!

    i really love this community and thanks again everyone!

    Please Register or Log in to view images

  5. superfreak929

    superfreak929 New Member

    Joined:
    May 31, 2009
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    i have completely blank pages

    i jailbroke my ipod with 5 pages of apps

    they have been since put into category folders which makes them all fit on one page but i still have all the old pages


    just sitting there.....blank


    any removal tips
    -Mac User
  6. hardkorekid84

    hardkorekid84 New Member

    Joined:
    Jul 15, 2009
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    Thanks For The help,i was having the same problem,so i went into IFile and just deleted the whole webclips folder and used bossprefs to respring.thanx 4 the help...

    Please Register or Log in to view images

Share This Page