logome is still not working

Discussion in 'iOS Jailbreak & Cydia' started by Dallas Silvertush, Apr 20, 2009.

  1. Dallas Silvertush

    Dallas Silvertush New Member

    Joined:
    Dec 21, 2008
    Messages:
    65
    Likes Received:
    0
    I re-jailbroke with the new beta from the dev team and it still wont even install properly. It f's up cydia and makes it say cannot load or some gay sh*t lke that and i have to reboot sometimes 3 times before cydia will work. I tried with icy as well and that wont work. any ideas???
  2. iZ3RO

    iZ3RO Member

    Joined:
    Jan 1, 2009
    Messages:
    765
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPad
    Restore to a stock FW and try it
  3. Dallas Silvertush

    Dallas Silvertush New Member

    Joined:
    Dec 21, 2008
    Messages:
    65
    Likes Received:
    0
    i guess thats an option but i dont feel like deleting all my stuff
  4. iZ3RO

    iZ3RO Member

    Joined:
    Jan 1, 2009
    Messages:
    765
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPad
    It is probably the ONLY way if you want LogoMe. Otherwise you use redTool's Logo Manager
  5. Dallas Silvertush

    Dallas Silvertush New Member

    Joined:
    Dec 21, 2008
    Messages:
    65
    Likes Received:
    0
    ehhhhhhhhhh i guess its not that important
  6. iZ3RO

    iZ3RO Member

    Joined:
    Jan 1, 2009
    Messages:
    765
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPad
    I have everything I download on a hard drive
    So I can, but I wouldnt if I were you

Share This Page