Logome for iPod touch 2g does not work

Discussion in 'iPod touch 2G Jailbreak: redsn0w, 24kpwn, etc.' started by Noogah, Apr 18, 2009.

  1. Noogah

    Noogah Active Member

    Joined:
    Feb 6, 2009
    Messages:
    245
    Likes Received:
    39
    I JAILBROKE WITH REDSN0W 0.3!!!!!!!!







    ***So dont ask***






    ...after I jailbroke with redsn0w 0.3, I learned that I was supposed to be able to use the new updated version of logome.

    MY IMAGE WAS THE CORRECT DIMENSIONS AND CORRECT TRANSPARENCY

    Here is my image:http://i44.tinypic.com/fc7j7p.png

    I used the download option in logome to apply it. I pushed the flash image button, and confirmed. I got a white bar that just sat there for the nxt 15 minutes.

    I updated cydia, and logome several, several times. I have logome 2.2-1

    I rejailbroke using redsn0w 0.3 several times. I tried using several different images from my camera roll. I also used a specific image that someone specifically said would work with iPod touch 2g logome.

    Nothing works! Please help!!!

    Before you post, please remember the following.

    I DID USE REDSN0W 0.3 FROM REDSN0W.COM

    I DID USE LOGOME 2.2-1

    MY IMAGE WAS 320x240 PIXELS

    I HAD CORRECT TRANSPARENCY

    I USED MANY DIFFERENT IMAGES BOTH DOWNLOADED, AND FROM CAMERA ROLL

    I REJAILBROKE SEVERAL TIMES USING REDSN0W 0.3
  2. Sduvick

    Sduvick New Member

    Joined:
    Jan 13, 2009
    Messages:
    128
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    your image works fine, i tested it myself, by the download image option.
    are you on mac? cause from what i read, logome isn't working as of now for anyone using mac jbs. but i don't use os x at all, so i can't be sure. check the first page of the forum, it has a few threads on this right now. anything marked logome 2g isn't working.
  3. Noogah

    Noogah Active Member

    Joined:
    Feb 6, 2009
    Messages:
    245
    Likes Received:
    39
    No. I used windows.
  4. Hexane

    Hexane New Member

    Joined:
    Feb 8, 2009
    Messages:
    526
    Likes Received:
    0
    Device:
    4G iPod touch
    Ahhh 320x480 numb nut
    i Think
  5. ryanangus

    ryanangus Active Member

    Joined:
    Oct 5, 2008
    Messages:
    1,609
    Likes Received:
    0
    Image works for me too using RedTool Logo Manager... What are your exact steps that you're taking?

    EDIT: @Hexane can't be the dimensions, the image provided is 320x480

    Please Register or Log in to view images

  6. SiN Altr Ego EL

    SiN Altr Ego EL New Member

    Joined:
    Feb 10, 2008
    Messages:
    905
    Likes Received:
    1
    Device:
    iPad w/ 3G
    320x480 is the max size you can have.. but.. that shouldn't matter....hmmm.. strange..
  7. mitchell209

    mitchell209 Active Member

    Joined:
    Jan 21, 2009
    Messages:
    8,024
    Likes Received:
    5
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    Try restoring your whole iPod. Then re jailbreak.
  8. Ruamrudee

    Ruamrudee Member

    Joined:
    Feb 2, 2008
    Messages:
    947
    Likes Received:
    17
    Device:
    iPhone 5S
    Have you try other logos?

    How about another computer?
  9. Hexane

    Hexane New Member

    Joined:
    Feb 8, 2009
    Messages:
    526
    Likes Received:
    0
    Device:
    4G iPod touch
    Well

    well you shouldn't have to do this to tell people your problem!!
  10. mitchell209

    mitchell209 Active Member

    Joined:
    Jan 21, 2009
    Messages:
    8,024
    Likes Received:
    5
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    No, he doesn't, but that just gets it out of the way. If he hadn't done that, I would have bet a lot that at least one person would ask if he had used QuickPwn 0.3 to jailbreak.

Share This Page