logo me HELP

Discussion in 'iOS Jailbreak & Cydia' started by Substance59, Apr 26, 2009.

  1. Substance59

    Substance59 New Member

    Joined:
    Mar 29, 2009
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Ok so i installed logome, i got the logo i wanted, i saved it and flashed it, and then i restarted my ipod, but now it won't turn on..

    what do i do???
  2. bryster126

    bryster126 Well-Known Member

    Joined:
    Jun 24, 2008
    Messages:
    1,707
    Likes Received:
    54
    Device:
    iPhone 4 (Black)
  3. jairo5123

    jairo5123 New Member

    Joined:
    Feb 25, 2009
    Messages:
    32
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    That heppened to me to all you do is connect it to your computer and put it in dfu mode and restore it to 2.2.1 the rejailbreak reply to me when you read this
  4. Substance59

    Substance59 New Member

    Joined:
    Mar 29, 2009
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    *sigh* ok, i just hope i can remember all the stuff i downloaded lol
  5. Airion

    Airion Well-Known Member

    Joined:
    Dec 26, 2008
    Messages:
    1,472
    Likes Received:
    69
    Device:
    iPhone 4S (White)
    hmm there are alot of LogoMe problems... kinda wierd! Although i do not use logome! cuz the iPear theme kicks ass!

    Please Register or Log in to view images

    Please Register or Log in to view images

    Please Register or Log in to view images

  6. jigglywiggly

    jigglywiggly New Member

    Joined:
    Jan 18, 2009
    Messages:
    66
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 3G (Black)
    Logome doesn't work for me... I put a picture and when I hit preview nothing shows up. My pictures are .png or .jpg. Anyway, sucks to hear about your problem ,logome sucks...
  7. 42395_skyline

    42395_skyline Community Development Staff Member

    Joined:
    Feb 14, 2009
    Messages:
    10,912
    Likes Received:
    489
    Device:
    iPhone 6

    some pictures dont work. you just need to keep searching for pictures that do work. i finally found a few that work for me.
  8. jigglywiggly

    jigglywiggly New Member

    Joined:
    Jan 18, 2009
    Messages:
    66
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 3G (Black)
    Yeah I take back my hateful comments, I tried the same picture 3 times, and I found out it has to do with the dementions, max size I found was 116x116. 128x128 didn't work... The thing is really picky.
  9. cjschriver3

    cjschriver3 New Member

    Joined:
    Mar 24, 2009
    Messages:
    1,080
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    here is the deal with logome.

    it ONLY works on 2.2.1 broke with redsnow 0.3 beta and IT TELLS YOU THAT on the screen

    the bootlogo pic has to be a .png
    max size 320X480 and
    must have at least one transparent pixel

    Once you get all that figured out, it work flawlessly everytime
  10. Nburnes

    Nburnes Well-Known Member

    Joined:
    Jan 3, 2009
    Messages:
    9,022
    Likes Received:
    767
    Device:
    OnePlus One
    Exactly. People need to learn how to read the warning you get when you open the app.

Share This Page