Lockscreen won't show

Discussion in 'iOS Themes and Customization' started by TsterT, May 28, 2010.

  1. TsterT

    TsterT New Member

    Joined:
    May 24, 2010
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Hey guy, I just finished my very first theme. I have custom sliders, wallpaper, and lockbackground. But when I load it, the lockbackground doesn't show up. Instead, I get text saying, "This doesn't really do anything yet, but it /did/ get loaded off the server ;P.(Awesome, huh?)" All my other themes with the lockbackground work, and if I try to paste the image to see if it works on mine, it doesn't.

    I am naming my lockbackground image as, "LockBackround.png"

    Sometimes when I lock it, the screen is just plain black, and now, it is at a web page "cydia saurik"
  2. NitroBum

    NitroBum Active Member

    Joined:
    Feb 23, 2009
    Messages:
    1,549
    Likes Received:
    12
    Device:
    iPhone 4S (Black)
    there is something in winter board with server in the name i believe. it is loaded when you download winterboard. uncheck that and respring. let me know if that doesn't work. (or if it does)
  3. TsterT

    TsterT New Member

    Joined:
    May 24, 2010
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    thanks man, worked like a charm

    Please Register or Log in to view images

  4. NitroBum

    NitroBum Active Member

    Joined:
    Feb 23, 2009
    Messages:
    1,549
    Likes Received:
    12
    Device:
    iPhone 4S (Black)
    no problem! what is the name of it anyways, so i don't sound so ignorant the next time i have to help someone with this
  5. TsterT

    TsterT New Member

    Joined:
    May 24, 2010
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    It's Server Lock Example. I wouldn't worry about sounding ignorant when helping someone.
  6. NitroBum

    NitroBum Active Member

    Joined:
    Feb 23, 2009
    Messages:
    1,549
    Likes Received:
    12
    Device:
    iPhone 4S (Black)
    haha yeah i don't usually mind but it's easier to help when i don't have to leave the person guessing what I'm actually talking about
  7. shashanknegi

    shashanknegi Active Member

    Joined:
    Feb 26, 2010
    Messages:
    1,778
    Likes Received:
    11
    Device:
    3G iPod touch
    was your screen black when you had that checked???
    my battery doesnt pop up so im thinking it maybe related to this.
  8. TsterT

    TsterT New Member

    Joined:
    May 24, 2010
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    When I had my iPod plugged in, it was black with nothing on it, if it wasn't plugged in, it had the text.

    Once I unchecked this, I saw my custom battery come up to. So I wouldn't doubt this being your problem.

Share This Page