Locate me (MAPS) NOT working. ONLY after JB. Anyone else?

Discussion in 'iPod touch Firmware 1.1.3 Discussions' started by johnnypuffs, Jan 30, 2008.

  1. johnnypuffs

    johnnypuffs New Member

    Joined:
    Jan 18, 2008
    Messages:
    89
    Likes Received:
    0
    So, I upgraded to 1.1.3 without a JB.. for about 30 minutes.. and Google Maps, Locate Me feature worked fine.. Tried it 3-4 times.

    After JB it has never worked. I have strong wifi in my house and my neighbors all do as well. I can see 7-9 networks when I look on the ipod..

    I AM in a zone in California covered by SkyHook. If I look up my addresson skyhook's coverage it is ALL BLUE.

    I left my house today and went to another part of town.. At least 12-16 networks on the wireless.. STILL no locate me.

    This is ONLY after JB, worked before JB. I BOUGHT the apps. What is up?

    Anyone else experiencing this only after JB?

    In a covered area and still getting "can't find location?

    Come on, I know you are out there and have a real issue.
  2. johnnypuffs

    johnnypuffs New Member

    Joined:
    Jan 18, 2008
    Messages:
    89
    Likes Received:
    0
    Bump..

    Surely someone else is having this issue?
  3. George713

    George713 New Member

    Joined:
    Dec 25, 2007
    Messages:
    28
    Likes Received:
    2
    Device:
    2G iPod touch
    Yea I jailbroke 1.1.3 and my Google Maps Locate Me doesn't work eitehr.

    Maybe it's different though because I didn't buy it =P
  4. sp4rkbr

    sp4rkbr Member

    Joined:
    Sep 18, 2007
    Messages:
    177
    Likes Received:
    1
    mine also never worked, its jailbroken with dev's version but ive never tried it without jb since i didnt buy the apps
  5. .Super

    .Super New Member

    Joined:
    Jan 2, 2008
    Messages:
    81
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPod touch
    yup mine didn't work either

    Please Register or Log in to view images

  6. in/flux

    in/flux New Member

    Joined:
    Dec 15, 2007
    Messages:
    83
    Likes Received:
    2
    Wow, this is the only reason that I'm going to potentially update...
  7. antizombie

    antizombie New Member

    Joined:
    Oct 16, 2007
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    I have yet to get mine to work either. used the Dev Team official JB and even tried installing Navizon and disabled "Invisible" though I think that fix was only for Nate True's....
  8. Opus Penguin

    Opus Penguin New Member

    Joined:
    Dec 12, 2007
    Messages:
    28
    Likes Received:
    0
    Mine doesn't work either. I may pay for the apps as well if there isn't a fix available somehwat soon, but I would want tbe sure the purchased version works. The traffic locator works though.
  9. johnnypuffs

    johnnypuffs New Member

    Joined:
    Jan 18, 2008
    Messages:
    89
    Likes Received:
    0
    Damn. That SUCKS. This is a great and really helpful feature.

    I know for a fact it worked fine on my touch on 1.1.3 BEFORE the JB. Since the JB it has not worked. This needs to be figured out. I did buy the apps so obviously purchased or not is not the issue.

    Bummer. We need a fix for this.

    Anyway have theirs actually working with 1.1.3 JB??

    OPUS - Don't buy them if you plan on staying on JB. Read above. I DID purchase and it won't work on JB
  10. tootricky

    tootricky New Member

    Joined:
    Jan 13, 2008
    Messages:
    355
    Likes Received:
    2
    another thing that doesn't work yet on 1.1.3

    Please Register or Log in to view images

Share This Page