Loading problem

Discussion in 'iPod touch' started by mudslide3, Dec 30, 2009.

  1. mudslide3

    mudslide3 New Member

    Joined:
    Dec 28, 2009
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPod touch
    Ok I have finally found the security code for my netgear and have the ipod touch connected with a strong signal but no matter what I try to open(safari,apps,utube ect.) it says loading and in about 10 minutes it says unable to find server or can not load this page or can not load utube. I have bought games on itunes that are in apps but can not get to them because nothing will load and netgear says I am connected,also a new lap top I setup at the same time works great--connects and is fast. Any one out there have an answer for whats going on, these are my 10 year old sons things and he's driving me to drink with this itouch . Thanks for any help I can get

    Please Register or Log in to view images


    ------------------double post merged------------------
    just tried again and it said safari could not open page because the server stopped responding
  2. Pzimmerer51

    Pzimmerer51 Member

    Joined:
    Dec 26, 2007
    Messages:
    276
    Likes Received:
    11
    Device:
    iPhone 5 (White)
    is it jailbroken?
  3. mudslide3

    mudslide3 New Member

    Joined:
    Dec 28, 2009
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPod touch
    no I dont think so because its new and I dont know how to jailbreak an itouch. I turned the wifi off and back on and it is connecting now---seems ok

    Please Register or Log in to view images

Share This Page