Link blank.app to real .app?

Discussion in 'iPod touch' started by jimbeam, Jul 2, 2008.

  1. jimbeam

    jimbeam Active Member

    Joined:
    Nov 19, 2007
    Messages:
    3,694
    Likes Received:
    12
    Device:
    iPhone 3G (Black)
    Is there a way to link a blank app to a real app? Like link the blank to safari so when you tap the blank safari would open.

    I installed the Reflection theme and I love it but the one thing that drives me insane is when you tap the wrong part of the screen or tap the wrong spot on the icon the blank fires up and that stupid tap the home button screen pops up.

    If this could be done then no matter were you tap it will open the only app on that page.

    Is there a way to do this or an application to do it?

    Thanks,
    Jimbeam
  2. crizh4x

    crizh4x Active Member

    Joined:
    Sep 19, 2007
    Messages:
    4,474
    Likes Received:
    17
    Device:
    2G iPod touch
    create a symlink from the blank app's executable to the safari one perhaps or perhaps change the info.plist so that the bundle ID is the same as safari's but I doubt that would work.
  3. malibusurfer93

    malibusurfer93 Banned

    Joined:
    Feb 21, 2008
    Messages:
    1,891
    Likes Received:
    4
    create an alias
  4. jimbeam

    jimbeam Active Member

    Joined:
    Nov 19, 2007
    Messages:
    3,694
    Likes Received:
    12
    Device:
    iPhone 3G (Black)
    Thats what I was thinking symlinks. I tryed the changing the info.plist about an hour ago and it didn't work. I got a SWOD but thankfully it just resprang the sringboard.

    I might try the symlinks tommorow. That's going to be a lot of symlinks. I'm not sure if that would work ether but it worth a shot.
    ------------------double post merged------------------
    how do you do that?
  5. crizh4x

    crizh4x Active Member

    Joined:
    Sep 19, 2007
    Messages:
    4,474
    Likes Received:
    17
    Device:
    2G iPod touch
    I don't think that is what he is looking for lol
  6. jimbeam

    jimbeam Active Member

    Joined:
    Nov 19, 2007
    Messages:
    3,694
    Likes Received:
    12
    Device:
    iPhone 3G (Black)
    I'm not sure linking an executible will work. Lets say I copy the executible from safari and replace the one in the blank app with the safari executible then link them. I'm just not sure how that would work.
  7. Totally 1337

    Totally 1337 Active Member

    Joined:
    Mar 27, 2008
    Messages:
    3,966
    Likes Received:
    17
    Device:
    iPhone 4S (Black)
    change the name of the app (with my tutorial- in my sig) and then replace Safari's icon with a blank one.

    thats ONE way to solve it

    Please Register or Log in to view images

  8. AngelSynth

    AngelSynth Banned

    Joined:
    Apr 26, 2008
    Messages:
    2,599
    Likes Received:
    10
    I'm not sure what replacing an executable will do...

    try it, I'm curious
  9. crizh4x

    crizh4x Active Member

    Joined:
    Sep 19, 2007
    Messages:
    4,474
    Likes Received:
    17
    Device:
    2G iPod touch
    most likely stop something from working

    Please Register or Log in to view images

  10. jimbeam

    jimbeam Active Member

    Joined:
    Nov 19, 2007
    Messages:
    3,694
    Likes Received:
    12
    Device:
    iPhone 3G (Black)
    I read that last night and thought about it. It will work but I have 60 blank apps and 9 real apps 1 per page. So I would have to do that 6 times per page or 15 times per page if I wanted to be able to tap anywhere on the screen. Then everyone would have to have a different name. But it would probably work. Also wouldn't that make them there own individual applications? Like if i when into safari by tapping the top right of the springboard went to a site then quit and tapped the left bottom it wouldn't bring up the site i was last on. Unless they all shared the same cache?
    ------------------double post merged------------------
    I think it would make the blank just not work or give me a SWOD.

Share This Page