Leopard on amd pc

Discussion in 'Mac & OS X' started by dualcorex, Feb 14, 2008.

  1. dualcorex

    dualcorex New Member

    Joined:
    Sep 16, 2007
    Messages:
    1,487
    Likes Received:
    36
    Has anyone done this yet? I will be attempting it tomorrow.
  2. Luigi91_IT

    Luigi91_IT New Member

    Joined:
    Sep 26, 2007
    Messages:
    244
    Likes Received:
    0
    I've got a Pentium D PC and I had troubles with both Tiger and Leopard installations...
    So first of all make a full backup of your system! (Now I'm with Xp..and very soon I'll buy a Mac Mini!!!)
  3. link_08

    link_08 New Member

    Joined:
    Jan 16, 2008
    Messages:
    335
    Likes Received:
    4
    should be very hard, i've been trying to install a triple-boot including vista ult X64, xp, and ubuntu 7.10, and i have 10 gb for experments i'll be trying that out today i want to get the perfect laptop but so far i just got the three of them workingg, and ubuntu is a headiche with my hp pavilion from the very begining of the instaltion its been a whole mess, but defenitely ill try leopard with my turion tl 66
  4. Luigi91_IT

    Luigi91_IT New Member

    Joined:
    Sep 26, 2007
    Messages:
    244
    Likes Received:
    0
    I tried first with the iATKOS but it didn't boot at all..so I downloaded the Kalaway and the installation worked pretty fine but the PC still refused to boot...
  5. kylepsp

    kylepsp New Member

    Joined:
    Oct 11, 2007
    Messages:
    106
    Likes Received:
    0
    I used the Kalyway and it works perfectly. Just dont try to update to 10.5.2 without some hacking! It said on insanely mac it should work though, maybe just not for me
  6. Luigi91_IT

    Luigi91_IT New Member

    Joined:
    Sep 26, 2007
    Messages:
    244
    Likes Received:
    0
    I don't know where the problem is, maybe my Pentium D is too different compared to an Intel Core 2 Duo,maybe is the EFI stuff ecc...
  7. dualcorex

    dualcorex New Member

    Joined:
    Sep 16, 2007
    Messages:
    1,487
    Likes Received:
    36
    downloading is at 70%. takes forever to download. i will post my results when i am done
  8. Luigi91_IT

    Luigi91_IT New Member

    Joined:
    Sep 26, 2007
    Messages:
    244
    Likes Received:
    0
    Ok..we'll wait!
  9. drkassassin

    drkassassin New Member

    Joined:
    Dec 14, 2007
    Messages:
    1,251
    Likes Received:
    26
    Device:
    2G iPod touch
    wat machine are u on?
    specs please
  10. Steaps

    Steaps New Member

    Joined:
    Oct 24, 2007
    Messages:
    5,074
    Likes Received:
    41
    Device:
    iPod touch
    I just tried to install Leopard via PearPC on my Vista Home Premeium, AMD 64 Athlon x2 Processor, 2GB Ram, 250 GB HD blah blah PC.
    WHen i created a HD it was not able to partion it. Damm.

Share This Page