leopard installation on pc help

Discussion in 'Computing, Science, and Technology' started by Matt27272, Oct 7, 2008.

  1. Matt27272

    Matt27272 New Member

    Joined:
    Apr 20, 2008
    Messages:
    194
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 3G (Black)
    leopard is currently being installed on my pc right now and it is stopped on Time Remaining: About a minute. Does anyone know what to do? Theres a spinning colorful circle and the status bar stopped moving. It's been like this for a half an hour.
  2. Steaps

    Steaps New Member

    Joined:
    Oct 24, 2007
    Messages:
    5,074
    Likes Received:
    41
    Device:
    iPod touch
    It means you shouldn't install leopard where it's not meant to be installed. That is all.
  3. Matt27272

    Matt27272 New Member

    Joined:
    Apr 20, 2008
    Messages:
    194
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 3G (Black)
    Thank you.
  4. mattym

    mattym New Member

    Joined:
    Sep 22, 2007
    Messages:
    786
    Likes Received:
    3
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    It would help if you told us what steps you have taken so far.

    What version are you using, what kernel are us using. What method of OSX-PC installation are you following.

    If you have no clue how to answer then you screwed up this time.
  5. Steaps

    Steaps New Member

    Joined:
    Oct 24, 2007
    Messages:
    5,074
    Likes Received:
    41
    Device:
    iPod touch
    Sorry lol.
    Yeah i tried it, but my WiFi Card is too old to have any support for Leopard, i talked with a developer guy at D-Link who also does the whole PC Leopard buisness. As well it wouldn't detect that my monitor was 1440x900/Widescreen. So yeah, back to Vista

    Please Register or Log in to view images

    .
  6. Tyr0

    Tyr0 New Member

    Joined:
    Dec 17, 2007
    Messages:
    533
    Likes Received:
    6
    Device:
    iPhone 3GS (White)
    no... that takes a while doing the "about a minute...", but i thinks its cuz its determining ur settings and stuff.. be pacient.
  7. Matt27272

    Matt27272 New Member

    Joined:
    Apr 20, 2008
    Messages:
    194
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 3G (Black)
    I figured that part out, but I'm having another problem. I get the b0 error, and if I try to use the DVD to boot it, it goes to a screen with an apple logo but there's no spinning wheel. I am determined to get this to work.

Share This Page