Just checking

Discussion in 'iPod touch' started by thomasevz, Jul 30, 2010.

  1. thomasevz

    thomasevz Member

    Joined:
    May 30, 2009
    Messages:
    295
    Likes Received:
    2
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    i am jailbreaking a friends ipod touch 3g MC model on 3.1.2 with the latest version of spirit on windows will it work
  2. ipitouchy

    ipitouchy New Member

    Joined:
    May 27, 2010
    Messages:
    1,482
    Likes Received:
    0
    Device:
    4G iPod touch
    Which fw (firmware)? 3.1.3. or 4.0?
  3. thomasevz

    thomasevz Member

    Joined:
    May 30, 2009
    Messages:
    295
    Likes Received:
    2
    Device:
    iPhone 4 (Black)
  4. austers

    austers Well-Known Member

    Joined:
    Jan 7, 2010
    Messages:
    3,734
    Likes Received:
    456
    Device:
    3G iPod touch
  5. Tkf1

    Tkf1 Community Development Staff Member

    Joined:
    Oct 12, 2009
    Messages:
    17,397
    Likes Received:
    2,488
    Device:
    iPad mini
    It will work if your on iTunes 9.1 or if you have the iTunes 9.2 Spirit patch.
  6. ipitouchy

    ipitouchy New Member

    Joined:
    May 27, 2010
    Messages:
    1,482
    Likes Received:
    0
    Device:
    4G iPod touch
    Sorry about my inactivity there.

    Yes you can ^^ as above.
  7. thomasevz

    thomasevz Member

    Joined:
    May 30, 2009
    Messages:
    295
    Likes Received:
    2
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    @Tkf1 I thought it worked with all itunes 9 versions
  8. narwal13

    narwal13 Active Member

    Joined:
    Oct 12, 2009
    Messages:
    3,070
    Likes Received:
    6
    Device:
    5G iPod touch
  9. thomasevz

    thomasevz Member

    Joined:
    May 30, 2009
    Messages:
    295
    Likes Received:
    2
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    i have itunes 9.0.3.15
    ------------------double post merged------------------
    and im on xp
    ------------------double post merged------------------
    if i run spirit in compatibility mode it says i dont have itunes 9 but if i dont it starts up .

Share This Page