Jailbroken Ipod Touch 3.0 problem. Help needed.

Discussion in 'iOS Jailbreak & Cydia' started by cokewatch, Jun 29, 2009.

  1. cokewatch

    cokewatch New Member

    Joined:
    Jun 29, 2009
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    to start of i had a jailbroken ipod touch 2G and i noticed that i needed the 3.0 firmware update. so i decided to jailbreak the bugger. i succeeded in doing this, but i keep on losing the internet connection. i always have it connected to MY router yet it still loses connection. idecided to turn it off and turn it on again but that didnt help. i even re-jailbroke the ipod and STILL it keeps losing connection. does anyone know what is going on. plz reply quickly. this is making me mad.

    Please Register or Log in to view images

    Please Register or Log in to view images

    Please Register or Log in to view images

    Please Register or Log in to view images

    Please Register or Log in to view images



    UPDATE

    i think the problem is my router, cuz apparently my sister is having the same prob for her Iphone 3G. i tried to connect to another network and i never lost connection. is there a way to fix this problem. i already tried to turn it off and than on again. thx to anyone who answers this.
  2. EBOBO

    EBOBO New Member

    Joined:
    Apr 5, 2009
    Messages:
    530
    Likes Received:
    0
    Did you try and restore yet? If that doesn't work, try and downgrading the FW.
  3. eg0tism

    eg0tism New Member

    Joined:
    Jun 28, 2009
    Messages:
    173
    Likes Received:
    1
    Device:
    2G iPod touch
    Downgrade to 2.2.1
  4. iZ3RO

    iZ3RO Member

    Joined:
    Jan 1, 2009
    Messages:
    765
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPad
    Try resetting the router...
    (unplug for 30 seconds, then plug it back in)
    That should work
  5. cokewatch

    cokewatch New Member

    Joined:
    Jun 29, 2009
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Hi there

    i tried unplugging my router and plugging it back in again, but does the amount of time affect how strong or how well the connection is going to be, cuz i left the router plugged off for 10 min and than i plugged it back in but nothing changed.

Share This Page