jailbreakme NOT WORKING help

Discussion in 'iPod touch' started by touchme:), Feb 11, 2008.

  1. touchme:)

    touchme:) New Member

    Joined:
    Jan 27, 2008
    Messages:
    29
    Likes Received:
    0
    i go to this site evrytime i jail break 1.1.1 but today for some reaseon this pops up:
    If you can see this, it means that the installation of the Apache web server software on this system was successful. You may now add content to this directory and replace this page.


    --------------------------------------------------------------------------------

    Seeing this instead of the website you expected?
    This page is here because the site administrator has changed the configuration of this web server. Please contact the person responsible for maintaining this server with questions. The Apache Software Foundation, which wrote the web server software this site administrator is using, has nothing to do with maintaining this site and cannot help resolve configuration issues.


    --------------------------------------------------------------------------------

    The Apache documentation has been included with this distribution.

    You are free to use the image below on an Apache-powered web server. Thanks for using Apache!



    so if you dont believe me go to the site your self can someone please help i need a 1.1.1 jailbroken ipod to download okto prep then upgrade to 1.1.2 then jail break that with windows then add ipodotuchmasters source then download the dev teams app that will take and hour so i need someones help plz thanks
  2. drkassassin

    drkassassin New Member

    Joined:
    Dec 14, 2007
    Messages:
    1,251
    Likes Received:
    26
    Device:
    2G iPod touch
    is this before or after u click install appsnapp?
  3. touchme:)

    touchme:) New Member

    Joined:
    Jan 27, 2008
    Messages:
    29
    Likes Received:
    0
    jjsa

    his happens before go to the site and see for your self
  4. spoonforknife

    spoonforknife Retired Moderator

    Joined:
    Nov 15, 2007
    Messages:
    6,896
    Likes Received:
    317
    When I go to the site on my mac it looks fine.
  5. touchme:)

    touchme:) New Member

    Joined:
    Jan 27, 2008
    Messages:
    29
    Likes Received:
    0
    vdvfg

    i go to JAILBREAKME.COM and it pops up on my touch and pc
  6. spoonforknife

    spoonforknife Retired Moderator

    Joined:
    Nov 15, 2007
    Messages:
    6,896
    Likes Received:
    317
  7. touchme:)

    touchme:) New Member

    Joined:
    Jan 27, 2008
    Messages:
    29
    Likes Received:
    0
    joixb;LDB

    IM ON IPODTOUCHFANS NOW ON MY TOUCH BUT its dosent work on my pc or touch
  8. touchme:)

    touchme:) New Member

    Joined:
    Jan 27, 2008
    Messages:
    29
    Likes Received:
    0
    isf

    itried the link but it still dosent work plz someone help
  9. michigan033

    michigan033 Banned

    Joined:
    Dec 30, 2007
    Messages:
    366
    Likes Received:
    9
    are you spelling it correctly?
  10. imjyip

    imjyip New Member

    Joined:
    Jan 10, 2008
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    go back to recovery, restore 1.1.1, and reset wifi, the website jailbreakme.com will come back.... i had the same problem as you before today...

    Please Register or Log in to view images

Share This Page