Jailbreaking 3.0b2 Error?

Discussion in 'iPod touch Firmware 3.0 Jailbreak' started by cocotutch, Apr 11, 2009.

  1. cocotutch

    cocotutch Community Development Team Staff Member

    Joined:
    Oct 6, 2008
    Messages:
    1,285
    Likes Received:
    117
    Device:
    5G iPod touch
    Hi,

    I jailbroke 3.0b2.......it worked with the unofficial QuickPwn from QuickPwn.com. But I didn't get Icy or anything, so I dunno if its JB'd and I can't get SSH or anything? What gives?

    Thanks
  2. ryanangus

    ryanangus Active Member

    Joined:
    Oct 5, 2008
    Messages:
    1,609
    Likes Received:
    0
    If it successfully jailbroke, but didn't install the Icy bundles, then its pretty much useless to most people, so another attempt would be best... post back with your results here

    Please Register or Log in to view images



    EDIT: What device are you trying to jailbreak? Keep in mind the iPod Touch Second Gen isn't vulnerable to the same exploit that the QuickPwn Beta implements
  3. cocotutch

    cocotutch Community Development Team Staff Member

    Joined:
    Oct 6, 2008
    Messages:
    1,285
    Likes Received:
    117
    Device:
    5G iPod touch
    8GB Touch 1st Gen. I will post back, ill just go into Boot Camp and try againn

    Please Register or Log in to view images


    ------------------double post merged------------------
    No it still didn't work. Can you PM me a link to a better Unofficial QuickPwn? Icy just won't install..It goes through the "Downloading Jailbreak Data..." bit, and then QuickPwn says it completed successfully. Then the QP logo appears and says "Flashing NOR" then, it says "Installing Bundles" for like a nano-second and then "Activation Bundles" for another nano-second.

    Am I doing something wrong?

    TY.
  4. ryanangus

    ryanangus Active Member

    Joined:
    Oct 5, 2008
    Messages:
    1,609
    Likes Received:
    0
    Hm, might sound insulting to your intelligence (so sorry if I offend

    Please Register or Log in to view images

    ) But is your device in DFU mode, and you have the correct Beta installed already on your device? Do you have an active internet connection?

    EDIT: Sorry for the slow reply

    Please Register or Log in to view images

  5. cocotutch

    cocotutch Community Development Team Staff Member

    Joined:
    Oct 6, 2008
    Messages:
    1,285
    Likes Received:
    117
    Device:
    5G iPod touch
    Yeah its in DFU, Well, I go thru the steps in QuickPwn. I am on here posting, so my net connection works

    Please Register or Log in to view images

    . It says "Wait for iPhone to connect in Recovery Mode". Do I just put it in DFU instead? Go to the URL in the 3.0 Jailbreak thread and see the site, maybe download it and try.

    Stumped.
  6. ryanangus

    ryanangus Active Member

    Joined:
    Oct 5, 2008
    Messages:
    1,609
    Likes Received:
    0
    Ah, maybe at that step un-plug an re-plug in your iPod... I've read something along those lines in another thread

    Please Register or Log in to view images

  7. cocotutch

    cocotutch Community Development Team Staff Member

    Joined:
    Oct 6, 2008
    Messages:
    1,285
    Likes Received:
    117
    Device:
    5G iPod touch
    I tried that, and then it just failed. I'm so miffed. ME WANTEY THIS TO WORKEY

    Please Register or Log in to view images

  8. ryanangus

    ryanangus Active Member

    Joined:
    Oct 5, 2008
    Messages:
    1,609
    Likes Received:
    0
    Tis a bit of a conundrum xD

    What OS are you using? That *could* be a factor in all this
  9. cocotutch

    cocotutch Community Development Team Staff Member

    Joined:
    Oct 6, 2008
    Messages:
    1,285
    Likes Received:
    117
    Device:
    5G iPod touch
    Beta 2 of 3.0. Build 7A259g. I know what 2 do, since I always JB on Mac OS X and it works great. I write programmes in Xcode too

    Please Register or Log in to view images

    So I just give up. The Boot Logo's have changed too. Just no Icy. And Xcode says that "Cannot Mount a suitable Disk Image for 3.0 7A259g". THIS IS CRAP. I think i'm just gonna go back to 2.2.1.

    TY anyway
  10. ryanangus

    ryanangus Active Member

    Joined:
    Oct 5, 2008
    Messages:
    1,609
    Likes Received:
    0

    Please Register or Log in to view images

    shame we couldn't solve this tho

Share This Page