itunes problem. HALP ;)

Discussion in 'iPod touch' started by nehuevo, Feb 21, 2008.

  1. nehuevo

    nehuevo New Member

    Joined:
    Feb 20, 2008
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone
    hey good people
    bought me an ipod touch the other day
    updated the firmware to 1.1.3, and ever since, as soon as i connect it to the pc, itunes goes
    "This iPod can not be used, because the required software is not installed. Run the iTunes installer to remove iTunes, then install iTunes again"

    naturally, i've done that right away with zero result

    Please Register or Log in to view images


    forcing the thing into restore mode didnt help either

    any suggestions on what should i do now? plz

    Please Register or Log in to view images



    p.s. nope, i didnt jailbreak it

    thanx in advance

    Attached Files:

  2. GarnetNGold

    GarnetNGold Active Member

    Joined:
    Dec 26, 2007
    Messages:
    1,846
    Likes Received:
    17
    Device:
    iPhone 4S (Black)
    Looks like your on Vista. Are you logged on as an Administrator. Then reinstall
  3. nehuevo

    nehuevo New Member

    Joined:
    Feb 20, 2008
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone
    administrator, yep
    reinstalled itunes (latest version, then tried 7.4) like 3 times
    still the same ;(
  4. GarnetNGold

    GarnetNGold Active Member

    Joined:
    Dec 26, 2007
    Messages:
    1,846
    Likes Received:
    17
    Device:
    iPhone 4S (Black)
    Maybe try installing 7.5 because that is what version I have and I'm on vista and it is working fine.
  5. nehuevo

    nehuevo New Member

    Joined:
    Feb 20, 2008
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone
    tried it with similar results
    whats even makes it scarier - took the ipod to apple servicing center today
    a witty teenager quickly connected it to an imac, did the restore thing and it worked
    so i happily get home, plug the thing in AND IT GIVES THE SAME ERROR MESSAGE

    anyone knows what should i do now?

    Please Register or Log in to view images

Share This Page