iTunes HELP

Discussion in 'iPod touch' started by Brii, Nov 1, 2010.

  1. Brii

    Brii Member

    Joined:
    Aug 4, 2010
    Messages:
    894
    Likes Received:
    4
    Device:
    iPhone 5 (White)
    Okay, So i recently got a new computer . I downloaded iTunes on it & tried to sync it up to my iPod . I pressed " Transfer purchases " because if i hit sync, it would erase all my apps ,& music & such . When i did that, it looked like it was attempting to sync but it just dead stops syncing & doesn't do anything after that . I'm really confused why it's not transferring my files onto itunes . Yes, I am logged in my account . Yes, I have tried to delete itunes& re-add, Nothing worked . Help?
  2. alphonse3344

    alphonse3344 Well-Known Member

    Joined:
    May 14, 2010
    Messages:
    2,550
    Likes Received:
    132
    Hm, well Im guessing that if you got a new comp you would pretty much have to sync your device to iTunes.
  3. Brii

    Brii Member

    Joined:
    Aug 4, 2010
    Messages:
    894
    Likes Received:
    4
    Device:
    iPhone 5 (White)
    That'd get rid of all my apps & Music ... D:
  4. ms3029

    ms3029 New Member

    Joined:
    Apr 9, 2010
    Messages:
    101
    Likes Received:
    0
    Device:
    3G iPod touch
    did you authorize your account???
  5. alphonse3344

    alphonse3344 Well-Known Member

    Joined:
    May 14, 2010
    Messages:
    2,550
    Likes Received:
    132
    thats another solution try that.
    If that doesnt work, then you have to sync :c
  6. Brii

    Brii Member

    Joined:
    Aug 4, 2010
    Messages:
    894
    Likes Received:
    4
    Device:
    iPhone 5 (White)
    Hmm .. How do ya do that ? idk i think i might've but not 100% sur
  7. alphonse3344

    alphonse3344 Well-Known Member

    Joined:
    May 14, 2010
    Messages:
    2,550
    Likes Received:
    132
    ok. go to help and you should something that says authorize computer

    Please Register or Log in to view images

  8. Brii

    Brii Member

    Joined:
    Aug 4, 2010
    Messages:
    894
    Likes Received:
    4
    Device:
    iPhone 5 (White)
    Alrightty so i pressed help & it told me to press store>Authorize . So i press store & apparantly it's already authorized . So idk whats wrong with it ._.
  9. alphonse3344

    alphonse3344 Well-Known Member

    Joined:
    May 14, 2010
    Messages:
    2,550
    Likes Received:
    132
    o-o so when you pressed authorize comp, it says thats it already been?
    thats odd.
  10. Brii

    Brii Member

    Joined:
    Aug 4, 2010
    Messages:
    894
    Likes Received:
    4
    Device:
    iPhone 5 (White)
    No, The place where it's supposed to say " Authorize Computer" , it says " Deauthorize Computer " So obviously it's already been authorized .

Share This Page