iOS 4.1 iTunes error 1601

Discussion in 'iOS Jailbreak & Cydia' started by savage24x, Sep 23, 2010.

  1. savage24x

    savage24x Well-Known Member

    Joined:
    Jun 24, 2009
    Messages:
    3,750
    Likes Received:
    128
    Device:
    iPhone 5S
    Ok, I get iTunes error 1601 whenever I try using the shift restore with umbrella. If I use iREB, if I remember correctly, I get error 40 (with the TSS server on). iPod touch 2g MB model with iTunes 9.2.1 and windows XP Professional SP3 on a Dell Latitide D610 with a Pentium M processor and ugh I don't feel like giving any more details... Anyway I'm on 4.0 jailbroken with redsn0w
  2. 42395_skyline

    42395_skyline Community Development Staff Member

    Joined:
    Feb 14, 2009
    Messages:
    10,912
    Likes Received:
    489
    Device:
    iPhone 6
    Put your iPod into RECOVERY MODE. NOT DFU. Then try.
  3. bnhin94

    bnhin94 New Member

    Joined:
    Jul 5, 2009
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    mee tooooo...
  4. savage24x

    savage24x Well-Known Member

    Joined:
    Jun 24, 2009
    Messages:
    3,750
    Likes Received:
    128
    Device:
    iPhone 5S
    Woahwoahwoah! Since when was it not dFU mode? I thought it always had to be DFU? Recovery mode..... O wait, is that bc I'm pwned4life?
  5. 42395_skyline

    42395_skyline Community Development Staff Member

    Joined:
    Feb 14, 2009
    Messages:
    10,912
    Likes Received:
    489
    Device:
    iPhone 6
    Not sure but recovery mode worked for me. I was told to use that and it worked. Did it work for you?
  6. savage24x

    savage24x Well-Known Member

    Joined:
    Jun 24, 2009
    Messages:
    3,750
    Likes Received:
    128
    Device:
    iPhone 5S
    i dont know if i'll have time, but when i get home from school and get on my laptop, i'll try recovery mode. when the iPod is plugged into the computer i just hold the home button correct? I posted this right after I went to bed last night on my iPod. so I didn't get to try recovery mode last night. but u also had 1601 error? did u use iREB? TSS Server also?

Share This Page