iOS 3.1 It's not &^%!$#@ working?!?!?!?!!

Discussion in 'iOS Jailbreak & Cydia' started by Axmann, Oct 11, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Axmann

    Axmann New Member

    Joined:
    Sep 19, 2009
    Messages:
    52
    Likes Received:
    0
    Device:
    3G iPod touch
    Blackra1n is a farce!

    I have a (now 3.2) 8gb ipod touch hat came with 3.1 pre-installed, and blackra1n is not working in jailbreaking it!

    WTF!!!! And people are saying if you have 3g not to upgrade to 3.2 so wtf?!?!?!! Does that count for @#$%^!& 2.5gen?!!?!?!?!?!!
  2. broksonic

    broksonic New Member

    Joined:
    Oct 5, 2009
    Messages:
    80
    Likes Received:
    0
    Device:
    3G iPod touch
    Same problem as you but i had to restore mine because it got stuck on a white screen. And now i have 3.2 firmware and had 3.1 before.
  3. Plat

    Plat New Member

    Joined:
    Feb 25, 2009
    Messages:
    69
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    Yea right,
    Hundreds of different people used succesfully BlackRa1n and you call it a farce.
  4. Axmann

    Axmann New Member

    Joined:
    Sep 19, 2009
    Messages:
    52
    Likes Received:
    0
    Device:
    3G iPod touch
    • Flaming and/or trolling
    You have no f***ing clue what you're talking about because you didn't have to use Blackra1n so shut your f***ing face you little prick.
  5. ShizerMonkey

    ShizerMonkey Banned

    Joined:
    Feb 13, 2009
    Messages:
    1,741
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPad
    Wow Man Calm Down Your going to get your self banned .. Theyll Find a fix for it or just wait for Greenpoison .. It didnt work for be but big deal !
  6. Meikura

    Meikura Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Jan 16, 2008
    Messages:
    6,081
    Likes Received:
    431
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    </thread>
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page