iTouch w/Windows 2000??

Discussion in 'iPod touch' started by bigl0u, Jan 6, 2008.

  1. bigl0u

    bigl0u New Member

    Joined:
    Jan 6, 2008
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Reinstalled iTunes (win 2000 ver.) numerous times because it doesnt pick up my itouch as a device. every time i plug the device in it asks if i want to install new hardware. the itunes download does not seem to contain the dirver(s) i need in order to install new hardware if needed be. i have already downloaded service packs 2 and 4. now what? help!
  2. homeruntilly

    homeruntilly New Member

    Joined:
    Dec 26, 2007
    Messages:
    146
    Likes Received:
    1
    doesn't the box say Windows XP/Vista?

    EDIT: why yes, yes it does!
  3. spoonforknife

    spoonforknife Retired Moderator

    Joined:
    Nov 15, 2007
    Messages:
    6,896
    Likes Received:
    317
    Sorry, you just wasted $400. Find a computer with XP, Vista, or OS X, or return the iPod.
  4. bigl0u

    bigl0u New Member

    Joined:
    Jan 6, 2008
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    yup silly me ... no waste, copy of xp is on its way. thread closed. yea dont bother cuz i wont be back to read the rest of the replies

    Please Register or Log in to view images

    ).... otherwise TYPE away!

Share This Page