Itouch + logome=restore

Discussion in 'iPod touch' started by Aosprite48, Jul 14, 2009.

  1. Aosprite48

    Aosprite48 New Member

    Joined:
    Jul 14, 2009
    Messages:
    51
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    I was bored so I wanted to change my bootlogo to vista logo and i flash my image it became bricked and i had to restore and i was using redsnow
  2. nem3sis159

    nem3sis159 New Member

    Joined:
    Feb 15, 2009
    Messages:
    57
    Likes Received:
    0
    it only works with on redsn0w for 2.2.1 firmware not 3.0 i think
  3. iTouchGuru

    iTouchGuru New Member

    Joined:
    Jun 27, 2009
    Messages:
    393
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    • Flaming and/or trolling
    It works with 2.2.1 as long as you jailbroke with redsn0w 0.3

    if you really used logome with 3.0... Your slightly retarded
  4. pwnthe2G

    pwnthe2G Member

    Joined:
    Mar 7, 2009
    Messages:
    683
    Likes Received:
    5
    Device:
    4G iPod touch
    logome doesnt work at all for 3.0, i was so sure it would f**k something up when i got pissed at my brother i installed in on his so hed have to restore lmao
    slightly OT: why is there no support for the custom firmwares and verbose boot and custom logos? i wasnt around for 2.x and up, so i dont know how long that took
  5. iTouchGuru

    iTouchGuru New Member

    Joined:
    Jun 27, 2009
    Messages:
    393
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    Me and deepower have been testing all types of custom nors and restore files.

    I modified a plist file in a custom nor file built for 2.2.1 to match up w/ 3.0 but it didnt work.

    I modified a full 3.0 restore file and replaced the apple logo .img3 with a custom one, and it restored but booted with a blank screen.

    IDK why, but 3.0 is EXTREMELY reluctant to any type of boot logo change...

Share This Page