[ISSUE] Wierd white screen after "Run Rs"

Discussion in 'iPod touch 2G Jailbreak: redsn0w, 24kpwn, etc.' started by ThrPod, Mar 10, 2009.

  1. ThrPod

    ThrPod New Member

    Joined:
    Jan 18, 2009
    Messages:
    110
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    Ok , I uploaded a video to show you what happen when I type "Run Rs" in irecovery and the issue I have :

    http://is.gd/mIwI

    No sound <<
  2. Konor

    Konor New Member

    Joined:
    Jan 3, 2009
    Messages:
    265
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    Video is still publishing. Did it say any errors while you were typing in commands?
  3. ThrPod

    ThrPod New Member

    Joined:
    Jan 18, 2009
    Messages:
    110
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    No , that's why I post on here

    Please Register or Log in to view images

  4. MuscleNerd

    MuscleNerd Member

    Joined:
    May 11, 2008
    Messages:
    350
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    It looks like it tried to use a kernel that wasn't there. Try this:

    setenv boot-path
    saveenv
  5. ThrPod

    ThrPod New Member

    Joined:
    Jan 18, 2009
    Messages:
    110
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    You're my Hero !


    Thank you

    Please Register or Log in to view images




    I don't really know Irecovery commands so excuse me :S

    Please Register or Log in to view images

  6. cjori

    cjori New Member

    Joined:
    Feb 1, 2009
    Messages:
    301
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    Yeah everyone knows MN is a legend.

Share This Page