Is There Anything Wrong With My Code

Discussion in 'Computing, Science, and Technology' started by fear_2670, Feb 2, 2009.

  1. fear_2670

    fear_2670 Banned

    Joined:
    Aug 17, 2008
    Messages:
    3,626
    Likes Received:
    0
    EDIT: I got it working, but thanks fro trying to help me out.
  2. mattym

    mattym New Member

    Joined:
    Sep 22, 2007
    Messages:
    786
    Likes Received:
    3
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    Everything looks about right. But when i load the main page up in my browser i dont think i am getting the desired effect.

    The Home,Gallery words dont show up until you mouseover them, then they get stuck up there, but the Home one does not.
  3. fear_2670

    fear_2670 Banned

    Joined:
    Aug 17, 2008
    Messages:
    3,626
    Likes Received:
    0
    That's my problem, everything works fine exept the mouseover stuck.
  4. mattym

    mattym New Member

    Joined:
    Sep 22, 2007
    Messages:
    786
    Likes Received:
    3
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    What is your desired mousover effect. All words missing and only there when you mouseover, or all words there and missing on mousover?
  5. fear_2670

    fear_2670 Banned

    Joined:
    Aug 17, 2008
    Messages:
    3,626
    Likes Received:
    0
    The first one, it's invisible unless you mouseover, and when you mouse out it disappears.
  6. mattym

    mattym New Member

    Joined:
    Sep 22, 2007
    Messages:
    786
    Likes Received:
    3
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    I checked your site at the URL you posted in the other thread and it seems that you still have a problem with your Gallery button, it just wont show at all.
  7. fear_2670

    fear_2670 Banned

    Joined:
    Aug 17, 2008
    Messages:
    3,626
    Likes Received:
    0
    I already fixed that, try again, it''s working for me.

Share This Page