Is there a way to code on other consoles?

Discussion in 'iOS Development' started by IMOK, Jun 12, 2010.

  1. IMOK

    IMOK New Member

    Joined:
    Mar 21, 2009
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    Sorry to sound like a noob but is there a way since I do not own a mac, to code on other OS's such as windows or linux? I am sure there must be some way to run a pre-compiled toolchain on either of these systems with the possibility to run it using some type of shell i.e. cyqwin or just through a VM?

    If ANYONE can explain how I could set up the SDK on either windows or linux that would be great as I would have to imagine there must be some possible method of doing so as I know a thing or two about programing and would like to start doing so for the iTouch.

    Thanks!

    Please Register or Log in to view images

  2. SpoonIsTooBig

    SpoonIsTooBig Member

    Joined:
    Dec 14, 2008
    Messages:
    396
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    Nope the only way to code is through Xcode and that is mac only
  3. Freerunnering

    Freerunnering Member

    Joined:
    Sep 1, 2009
    Messages:
    296
    Likes Received:
    0
    Device:
    4G iPod touch
    There's
    AirplaySDK,
    DragonFireSDK,
    MobiOne + Sentanza (Cydia only),
    VMWare + OX10.6.2,

    There's other but i don't have time to list them all!


    Please Register or Log in to view images

  4. Pelaez-1

    Pelaez-1 New Member

    Joined:
    May 5, 2008
    Messages:
    822
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone
    Wow, really? Like half the topics on this section are about this!
  5. Nburnes

    Nburnes Well-Known Member

    Joined:
    Jan 3, 2009
    Messages:
    9,023
    Likes Received:
    767
    Device:
    OnePlus One
  6. gearguy

    gearguy New Member

    Joined:
    Jun 8, 2010
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Device:
    4G iPod touch
    There's always Flash Pro CS5, but thats pretty limited to just games and similar i think.
  7. redXIII

    redXIII New Member

    Joined:
    Jun 3, 2010
    Messages:
    58
    Likes Received:
    0
    Device:
    3G iPod touch
    Its possible already u just gotta download a moddes windows black(its a regular windows xp but not official and may have spyware be carefull)
  8. peebrian202869

    peebrian202869 Banned

    Joined:
    Nov 28, 2009
    Messages:
    2,061
    Likes Received:
    1
    Device:
    3G iPod touch
    DragonFireSDK is the only one I've heard of.

Share This Page