Is there a possiblity?

Discussion in 'iPod touch' started by johnnylu, Feb 1, 2008.

  1. johnnylu

    johnnylu New Member

    Joined:
    Jan 1, 2008
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Hello together

    Please Register or Log in to view images



    I have a question when i log in Wifi with my ipod touch i have always another IP! is there a chance to get everytime the same ip? i have an USR 9108 with Mac Filter enable (sorry for my bad school english ;-) It's also the same with my pc i have everytime another ip :-( is there a setting to give to every mac address an own IP?

    thx for help

    Please Register or Log in to view images

  2. simonrichards150

    simonrichards150 New Member

    Joined:
    Oct 29, 2007
    Messages:
    2,058
    Likes Received:
    94
    Device:
    iPod touch
    You could set a static IP on the iPod, or you could set your router to give your iPod the same IP every time, if it has that option.
  3. johnnylu

    johnnylu New Member

    Joined:
    Jan 1, 2008
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    yeah that's what i mean, i have look everywhere on my router...but I don't finde any settings for this...but I think there must be one...have one of you this router or know how to change this?

    thx for help
  4. FluxBox

    FluxBox New Member

    Joined:
    Dec 27, 2007
    Messages:
    737
    Likes Received:
    14
    iPod touch:
    Settings > Wifi > Your Network (Blue Arrow) > Static

    Change it.
  5. johnnylu

    johnnylu New Member

    Joined:
    Jan 1, 2008
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    ok thx for help it works

    Please Register or Log in to view images

    is there a possibility for the pc too? i searched on google for a tutorial but i don't find anything :-(

    thx
  6. FluxBox

    FluxBox New Member

    Joined:
    Dec 27, 2007
    Messages:
    737
    Likes Received:
    14
    I don't know. Depends on your OS and software installed.

    Usually in your wireless settings, or network settings.
  7. johnnylu

    johnnylu New Member

    Joined:
    Jan 1, 2008
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    i've windows XP! when i changed the settings in the network settings on my computer it doesn't change anything....everytime i connect i've another ip :-( (the DHCP Server on my router is disable)

    thx for help

    Please Register or Log in to view images

Share This Page