Is it possible ?

Discussion in 'iPod touch' started by iROCKnikes123, Mar 29, 2008.

  1. iROCKnikes123

    iROCKnikes123 New Member

    Joined:
    Dec 29, 2007
    Messages:
    442
    Likes Received:
    5
    I have customize 2.0 and im running 1.1.1 and theres no way to hide or rearange the icons in customize 2.0 ..

    so is it possible to have customize 2.0 as well as an earlier version installed as well ?

    thanks

    Please Register or Log in to view images

  2. keepup

    keepup New Member

    Joined:
    Mar 2, 2008
    Messages:
    89
    Likes Received:
    1
    Device:
    iPod touch
    What source did you add to get Customize 2.0 for 1.1.1??

    I have 1.1.1 and Customize 1.20 doesn't even work for me.
  3. iROCKnikes123

    iROCKnikes123 New Member

    Joined:
    Dec 29, 2007
    Messages:
    442
    Likes Received:
    5
    i cant tell you the source that has customize 2.0 on it it is invitation only because its not released yet and it is still in the alpha stages .
    pm me if you want an invitation i have 3 left .

    and i customize 1.2 worked for me because i just had it yesterday ..
    maybe you should try to install an earlier version of it ..

    but customize 2.0 doesnt have the rearanging icons feature yet so i would like to have both versions installed ..
    could it happen ?
  4. Danls92

    Danls92 Super Moderator Emeritus Staff Member

    Joined:
    Oct 22, 2007
    Messages:
    5,097
    Likes Received:
    209
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    If you SSH onto the iPod and rename Customize 2.0's folder in the /Applications directory to something else (Like "Customize 2.0" if you want to be insanely creative), then install an older version from Installer, it shouldn't overwrite.
  5. iROCKnikes123

    iROCKnikes123 New Member

    Joined:
    Dec 29, 2007
    Messages:
    442
    Likes Received:
    5
    k thanks ill try that now ..
  6. iROCKnikes123

    iROCKnikes123 New Member

    Joined:
    Dec 29, 2007
    Messages:
    442
    Likes Received:
    5
    thanks that worked

    Please Register or Log in to view images

    .
    but its kind of weird having them both .
    when i go into customize 1.21 and go into the icon hiding and reordering and i press for customize 2.0 not to show up on the homescreen but for customize 1.21 to show ..
    2.0 still shows ..
    haha 1.21 just shows in the launcher app but it wont show on the springboard .
    so i guess that im stuck with having 2.0 on the springboard and not 1.21 haha .

    but anyways thanks

    Please Register or Log in to view images

Share This Page