is it possible to put iphone apps on the ipod?

Discussion in 'iOS Jailbreak & Cydia' started by nikeman, May 15, 2009.

  1. nikeman

    nikeman Member

    Joined:
    May 1, 2009
    Messages:
    63
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPod touch
    I recently bought Magic Camera on my computer not knowing it only works on the iphone. I do not understand why it would only be for the iphone since its easy to put pictures on the touch but oh well. I want to play around with that app so I do not waist the $0.99. Is it possible to force it to sync to my touch? Maybe a cydia app or something??

    Just wondering, thanks!
  2. RainbowKT

    RainbowKT New Member

    Joined:
    Feb 23, 2009
    Messages:
    848
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    it needs a camera....
  3. nikeman

    nikeman Member

    Joined:
    May 1, 2009
    Messages:
    63
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPod touch
    it just needs a picture. atleast thats what i got from the description...

    Please Register or Log in to view images

  4. mieraisamazing

    mieraisamazing Banned

    Joined:
    Dec 24, 2008
    Messages:
    1,486
    Likes Received:
    0
    magic CAMERA

    lol.
  5. Sarcasm Siempre

    Sarcasm Siempre New Member

    Joined:
    May 9, 2008
    Messages:
    1,836
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPod touch
    If you really want to...

    1) Find the .ipa file for this Magic Camera thing.
    2) Change the .ipa to .zip.
    3) Extract.
    4) In the newly created "Payload" folder, you should see a Magic Camera.app. SSH that into /Applications.
  6. nikeman

    nikeman Member

    Joined:
    May 1, 2009
    Messages:
    63
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPod touch
    yeah, I guess I am dumb... Because its called Magic CAMERA that must mean that the app it self is a CAMERA and it dosn't just use the pictures that were taken on the camera/saved on the iphone. oh well.. Stupid me..


    Thanks, I will give that a try. Where would the IPA be located on my computer? Would it be in Itunes or something?
  7. Sarcasm Siempre

    Sarcasm Siempre New Member

    Joined:
    May 9, 2008
    Messages:
    1,836
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPod touch
    Right-click on the application in iTunes and choose "Show in Finder" (on a Mac) or "Show in Explorer" (on Windows).
  8. nikeman

    nikeman Member

    Joined:
    May 1, 2009
    Messages:
    63
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPod touch
    NM I got it

    worked like a charm!! thanks!
    ------------------double post merged------------------
    i Had the same issue with the Free Shipping app. I not have it on my touch and I do not see why it is only for the iphone... Maybe it needs internet to update? I can do that at home though...
  9. mcpetrolhead

    mcpetrolhead Member

    Joined:
    Jul 20, 2008
    Messages:
    136
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPod touch
    you may still have problems because each app has minimum requirements for the software so it might complain when its not an iphone.

Share This Page