Is it possible to access the system file without wifi?

Discussion in 'iPod touch 1.1.4 Jailbreak' started by kurenaiz, Mar 9, 2008.

  1. kurenaiz

    kurenaiz New Member

    Joined:
    Oct 17, 2007
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    I'd tried TouchCopy, IphoneBrowser, and iPod Access

    I want to manually install game and theme which can't be done through installer

    (iBlackjack & Guitar Hero theme for TTR) the latter is not working through installer
  2. Doggkor

    Doggkor New Member

    Joined:
    Feb 12, 2008
    Messages:
    48
    Likes Received:
    0
    term vt-100
  3. kurenaiz

    kurenaiz New Member

    Joined:
    Oct 17, 2007
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    thanks, that's very helpful

    Please Register or Log in to view images



    any other substitute? maybe something with GUI??
  4. andree

    andree New Member

    Joined:
    Nov 13, 2007
    Messages:
    183
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPod touch
    the T pot plugin doesnt work, is there any way to fix it?
  5. jpga13

    jpga13 Banned

    Joined:
    Dec 4, 2007
    Messages:
    11,591
    Likes Received:
    435
    Device:
    iPad 3
    iPhonebrowser, Total Commander
  6. andree

    andree New Member

    Joined:
    Nov 13, 2007
    Messages:
    183
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPod touch
    @ jpga13: with the Zipone jailbreak both are not working, anyways to fix this?
  7. jadphoto

    jadphoto New Member

    Joined:
    Oct 25, 2007
    Messages:
    519
    Likes Received:
    5
    iPhoneBrowser. If it doesnt work install the AFC2 Fix in installer.
  8. kurenaiz

    kurenaiz New Member

    Joined:
    Oct 17, 2007
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    will try once i get access to wifi

    I couldn't find it anywhere?? Though I have many sources installed
  9. Yongkykun

    Yongkykun Member

    Joined:
    Dec 11, 2007
    Messages:
    536
    Likes Received:
    11
    Device:
    iPhone 4S (Black)
    touchrepo.com ought to have it.. If i'm not mistaken that is..
  10. HKengineer

    HKengineer New Member

    Joined:
    Feb 14, 2008
    Messages:
    33
    Likes Received:
    0
    from a certain source there is something called AFC2 fix get it and total commad will work beautifully. try search it coz i forget the source,sorry guys.

Share This Page