ipod wont stop running script

Discussion in 'iPod touch 1.1.4 Jailbreak' started by EvanTDM, Mar 29, 2008.

  1. EvanTDM

    EvanTDM New Member

    Joined:
    Jan 6, 2008
    Messages:
    569
    Likes Received:
    6
    Device:
    iPod touch
    it will start up and it will continue for hours running script. the little white text and it wont stop!
  2. timmychan

    timmychan Member

    Joined:
    Feb 17, 2008
    Messages:
    198
    Likes Received:
    6
    Device:
    4G iPod touch
    does it say anythng like BSD Root Error or Spamming AT?
  3. itouchcubes

    itouchcubes New Member

    Joined:
    Jan 13, 2008
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    yeah mine says the BSD Root: md0, major 2, minor 0
  4. EvanTDM

    EvanTDM New Member

    Joined:
    Jan 6, 2008
    Messages:
    569
    Likes Received:
    6
    Device:
    iPod touch
    thank god someone else has this problem. yeah mine says the same thing. i was using ZiPhone to put my touch into DFU mode since it wouldnt do it by itself and then it got unplugged and it just stopped and now it wont stop running script. you think that Apple would accept it not knowing it was hacked?
  5. RileyBen

    RileyBen Member

    Joined:
    Mar 5, 2008
    Messages:
    259
    Likes Received:
    2
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    There is nothing wrong. Don't fret. This is totally fixable. I have never had this happen but it is a very common error.
  6. SUPERBXD

    SUPERBXD Member

    Joined:
    Jan 16, 2008
    Messages:
    932
    Likes Received:
    14
    Device:
    iPhone 5 (Black)
    download ziphone 2.6 press jailbreak iPod and press that "Nrvms" button or something its suppose to stop that bsd root probs
  7. EvanTDM

    EvanTDM New Member

    Joined:
    Jan 6, 2008
    Messages:
    569
    Likes Received:
    6
    Device:
    iPod touch
    ok i found a way to fix this.. turn off the touch and then hold the hold button and home and when apple logo comes up let go of home sign and you are automatically at the restore sign
  8. iROCKnikes123

    iROCKnikes123 New Member

    Joined:
    Dec 29, 2007
    Messages:
    442
    Likes Received:
    5
    you wasted your time restoring it there was no need for it you just needed to use ziphone to fix it
  9. EvanTDM

    EvanTDM New Member

    Joined:
    Jan 6, 2008
    Messages:
    569
    Likes Received:
    6
    Device:
    iPod touch
    the comp wouldnt detect it thanks to ziphone
  10. iROCKnikes123

    iROCKnikes123 New Member

    Joined:
    Dec 29, 2007
    Messages:
    442
    Likes Received:
    5

    unplugg it ,
    restart the computer,
    plug it back in into a different port.
    and it should have worked .


    because if the computer wouldnt detect it ..
    how did you restore

    Please Register or Log in to view images

    .
    you could have fixed it .

Share This Page