Ipod will not start (black screen)

Discussion in 'iPod touch' started by darthhomer12, Jul 19, 2009.

  1. darthhomer12

    darthhomer12 Member

    Joined:
    Mar 5, 2009
    Messages:
    86
    Likes Received:
    0
    Device:
    4G iPod touch
    Whenever i boot my ipod now it displays the boot logo and then goes to a black illuminated screen... Wont let me do anything, it just stays there but itunes and my computer does recognize it. Also probably about every minute or so it displays the apple logo and the spinning loading graphic. It also automatically reboots every 10 minutes or so. Is there anything I can do besides restore it cause I really dont want to lose all my cydia apps. Also probably about every minute or so it displays the apple logo and the spinning loading graphic. It also automatically reboots every 10 minutes or so.

    thanks
  2. thekodanator

    thekodanator Member

    Joined:
    Apr 9, 2008
    Messages:
    141
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    What did you do before this happened?
  3. darthhomer12

    darthhomer12 Member

    Joined:
    Mar 5, 2009
    Messages:
    86
    Likes Received:
    0
    Device:
    4G iPod touch
    I synced and backed up with itunes last night and thats it i think, Ive searched and Im pretty sure a couple other people are having the exact same problem, with no solution yet though.
  4. TheDude89

    TheDude89 Member

    Joined:
    Dec 18, 2007
    Messages:
    48
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 3GS (Black)
    i have the exact problem! please help, it took me like an hour to install this iNav theme =[
  5. darthhomer12

    darthhomer12 Member

    Joined:
    Mar 5, 2009
    Messages:
    86
    Likes Received:
    0
    Device:
    4G iPod touch
  6. thekodanator

    thekodanator Member

    Joined:
    Apr 9, 2008
    Messages:
    141
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    well, you should be able to ssh into them and get your themes off and stuff. but a restore is the only option i can come up with. maybe wait until someone who knows more about the problem posts here.
  7. darthhomer12

    darthhomer12 Member

    Joined:
    Mar 5, 2009
    Messages:
    86
    Likes Received:
    0
    Device:
    4G iPod touch
    Yah I tried WinSCP wont recognize it even though it is technically "on"
    ------------------double post merged------------------
    oh crap I just remembered I had used the Reset All Settings option right before this happened. I dont know if that means anything.
  8. TheDude89

    TheDude89 Member

    Joined:
    Dec 18, 2007
    Messages:
    48
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 3GS (Black)
    is there a way to save your springboard? like if you have all the apps, so you won't have to rearange anything?
  9. thekodanator

    thekodanator Member

    Joined:
    Apr 9, 2008
    Messages:
    141
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    I don't think so...
  10. Torin_93

    Torin_93 Active Member

    Joined:
    May 23, 2009
    Messages:
    1,229
    Likes Received:
    4
    Device:
    4G iPod touch
    I had that problem but I only noticed it with 3.0 and it happened about 4 times and each time I had to restore. Finally I restored to 2.2.1! Now I dont have that problem.

    Im waiting till 3.1 and maybe that problem will be fixed!

Share This Page