ipod touch wont start up !!

Discussion in 'iPod touch Firmware 1.1.3 Discussions' started by cinho17, Jan 26, 2008.

  1. cinho17

    cinho17 New Member

    Joined:
    Jan 24, 2008
    Messages:
    117
    Likes Received:
    0
    my ipod touch wont start, i changed my 45ap.plist and 68ap.plist and when i changed it back i was changing 65ap and i thought that was the right one and i held down the sleep/wake buttom. The ipod wont start up,the screen is black with apple logo and i tried to restored the itunes logo wont come up

    Please Register or Log in to view images

  2. ZombieKiller

    ZombieKiller Banned

    Joined:
    Oct 21, 2007
    Messages:
    3,740
    Likes Received:
    30
    Device:
    iPhone 3G (White)
    Ok, first try to see if you can still ssh into your iPod.

    Fix everything how it was before and see if that helps, which it probably will...

    If you can't ssh then restore by...

    1. Holding both buttons at the same time for a while to turn off the iPod.

    2. Then unplug your iPod fr your computer, then hold the home button on the iPod and plug it back in.

    3. Keep holding the home button while it turns on.

    iTunes will ask to restore.
  3. stabbyjoe12

    stabbyjoe12 Member

    Joined:
    Jan 5, 2008
    Messages:
    972
    Likes Received:
    6
    Device:
    iPad w/ 3G
    grr

    same happeneed to me
    what you need to do is ssh back in and change them back then add me on msn
    sam_jkelley@hotmail.com
    and ill send you a file to make it much better and easier

    Please Register or Log in to view images

  4. cinho17

    cinho17 New Member

    Joined:
    Jan 24, 2008
    Messages:
    117
    Likes Received:
    0
    you guys know how to downgrade without restore ??
  5. RedrumsSam

    RedrumsSam Member

    Joined:
    Oct 1, 2007
    Messages:
    622
    Likes Received:
    1
    Device:
    iPhone 4S (Black)

    you can try "updating" back to 1.1.1. shift click update and pick the old firmware. I did this a couple times on 1.1.2, but im not sure if it works with 1.1.3
  6. cinho17

    cinho17 New Member

    Joined:
    Jan 24, 2008
    Messages:
    117
    Likes Received:
    0
    naaaah i tried that to but the itunes says error.......

    Please Register or Log in to view images

  7. stabbyjoe12

    stabbyjoe12 Member

    Joined:
    Jan 5, 2008
    Messages:
    972
    Likes Received:
    6
    Device:
    iPad w/ 3G
    JUST SSH IN AND CHANGE THE PLISTS BACK TO THERE ORIGINALS
    MAKE SURE YOU USE CAPITALS AND CHANEG THE PERMISSONS
    sorry for caps but i said this earlier

    Please Register or Log in to view images

  8. cinho17

    cinho17 New Member

    Joined:
    Jan 24, 2008
    Messages:
    117
    Likes Received:
    0
    thanks man

    Please Register or Log in to view images

    it works i used total command with t-pot 1.1 and i changed back to N45Ap.plist and N45AP.old and its like iphone

    Please Register or Log in to view images

    thanks every one for helping me or tried

    Please Register or Log in to view images

    ))))))))
  9. cust0m

    cust0m Member

    Joined:
    Oct 13, 2007
    Messages:
    32
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPod touch
    Can some1 pls send me the original N45AP.plist since i forgot to make a backup and i have the same problem >_<

    maybe via mail (cust0m.h@gmail.com)
  10. cinho17

    cinho17 New Member

    Joined:
    Jan 24, 2008
    Messages:
    117
    Likes Received:
    0
    I think is M68AP.plist and N45AP.plist

Share This Page