ipod touch staus bar porblem!

Discussion in 'iPod touch' started by chris10164, Sep 12, 2010.

  1. chris10164

    chris10164 New Member

    Joined:
    Oct 18, 2009
    Messages:
    43
    Likes Received:
    0
    Device:
    4G iPod touch
    ok, ive updated my ipod touch from 4.0 jailbroken to 4.1 non jailbroken, since im selling my old one, i thought i might aswell update it

    everything is normal but my status bar has 'iTouch' where the time should be?!

    i need to fix this or i might have trouble selling my ipod

    Please Register or Log in to view images

    Attached Files:

  2. applehacker

    applehacker Banned

    Joined:
    Aug 13, 2010
    Messages:
    1,210
    Likes Received:
    0
    Device:
    3G iPod touch
    strange man .........
  3. GazaIan

    GazaIan Well-Known Member

    Joined:
    May 19, 2010
    Messages:
    5,975
    Likes Received:
    431
    Device:
    Nexus 4
    So, its not jailbroken? you probably restore from a backup that was made while you were jailbroken.
  4. Cursayer

    Cursayer Member

    Joined:
    Nov 30, 2009
    Messages:
    528
    Likes Received:
    19
    Device:
    Nexus 4
    If it isn't jailbroken, you left your modified status bar on without removing it through MakeItMine, you have to restore to a clean backup or jailbreak again to remove it.
  5. chris10164

    chris10164 New Member

    Joined:
    Oct 18, 2009
    Messages:
    43
    Likes Received:
    0
    Device:
    4G iPod touch
    ill try restroing it now

    EDIT: ok retsoring it worked, thanks guys

    Please Register or Log in to view images

Share This Page