Ipod touch says "No Wi Fi"

Discussion in 'iPod touch' started by boof ma goof, Feb 3, 2008.

  1. boof ma goof

    boof ma goof New Member

    Joined:
    Dec 29, 2007
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    hey whats up? kind of having a problem with my ipod. when i tap settings and try to go to the wifi thing it is grayed out and i cant open it and it says no wifi. any way to fix this?
  2. michigan033

    michigan033 Banned

    Joined:
    Dec 30, 2007
    Messages:
    366
    Likes Received:
    9
    I don't Know i have never heard of this problem
  3. boof ma goof

    boof ma goof New Member

    Joined:
    Dec 29, 2007
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    bump. anyone?
  4. starmatrix

    starmatrix Member

    Joined:
    Dec 27, 2007
    Messages:
    377
    Likes Received:
    3
    Device:
    iPod touch
    Are you saying you can't even tap on Wi-Fi to see available network connections?
  5. lazyasada

    lazyasada Banned

    Joined:
    Jan 13, 2008
    Messages:
    2,000
    Likes Received:
    52
    jst start over and jailbreak again
  6. boof ma goof

    boof ma goof New Member

    Joined:
    Dec 29, 2007
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    yeah its grayed out like i cant even open it
  7. spoonforknife

    spoonforknife Retired Moderator

    Joined:
    Nov 15, 2007
    Messages:
    6,896
    Likes Received:
    317
    DNS settings must match up with your router's DNS. It's in the wifi pane, but if you can't open it...
  8. Zink

    Zink Member

    Joined:
    Oct 20, 2007
    Messages:
    691
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPad
    wow that is messed up restore it
  9. Danls92

    Danls92 Super Moderator Emeritus Staff Member

    Joined:
    Oct 22, 2007
    Messages:
    5,097
    Likes Received:
    209
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    Are you sure that you're in range of at least 1 wireless network?
  10. boof ma goof

    boof ma goof New Member

    Joined:
    Dec 29, 2007
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    so is restoring it the best option?

Share This Page